Info

Modern och stilren gavellägenhet om ca. 104 kvm inrymmande 4 R+K i Bostads Ab Bergö Strand i Lemland! Byggnaden är uppförd av Komfortshus 2015-2016 i träkonstruktion ovan gjuten platta. Plåttak samt träpanelfasad. Lägenheten har ett mycket attraktivt läge med närhet till vatten och natur, endast ca. 9 km från Mariehamns centrum.

LÄGENHETEN
Lägenheten är uppförd i två plan. Entréplan inrymmer kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning, badrum med bastu, entréhall samt förvaringsutrymmen. Övre plan inrymmer tre sovrum, övre hall samt ett WC.

ENTRÉ/HALL
Vid Entrén finns carport samt stenlagd uteplats, snyggt avskärmad med spaljé som ger ett fint insynsskydd. Hall med avhängningsmöjligheter i garderob samt extra förvaring under trappan som går upp till övre plan. Grått klinkergolv samt vita väggar.

KÖK/VARDAGSRUM
Kök och vardagsrum i etage och med delvis öppen planlösning. Kök i övre etage är fullt utrustat med rostfria vitvaror från Siemens. Ljus skåpinredning samt kaklad vägg ovan arbetsbänk. Spotlights i taket samt belysning under överskåp. Naturlig matplats invid räcke som delvis delar av kök och vardagsrum. Vardagsrum i nedre etage med storslagen utsikt över vattnet tack vare generösa fönsterpartier. Utgång till terrass som har byggts ihop med en spång längs östra sidan till uteplatsen vid entrén. Enhetligt parkettgolv samt ljusa väggar i vardagsrum och kök.

BADRUM/BASTU
Helkaklat badrum med rektangulära, vita kakel på vägg samt klinkers på golv i en nyans av grått. Badrummet inrymmer duschhörna bakom välvda duschdörrar, handfat med kommod och spegel med belysning samt WC. I anslutning till badrummet finns bastu med el-bastuspis samt praktiskt fönster för ljusinsläpp och vädring.

Trappa i entréhall leder oss till övre hallen...

SOVRUM
Övre plan inrymmer tre sovrum. Två av dem är ca. 11 kvm med förvaring i platsbyggda garderober. Sedan finns även ett lite mindre sovrum om ca. 6,5 kvm. De två större sovrummen har en helt enastående utsikt över vattnet och ett av sovrummen har utgång till balkong i nordost om ca. 17,5 kvm.

TOALETT
På övre plan finns även en helkaklad toalett med WC, handfat med kommod samt spegel.

ALLMÄNT
Till lägenheten hör plats i carport vid entrén, ett kallförråd vid entrén samt ett varmförråd i bolagets gemensamma utrymme. På bolagets gemensamma gård finns lekplats med sandlåda och gungor. De boende tar själva hand om fastighetsskötseln i dagsläget.

Sammanfattningsvis ett mycket trivsamt boende med ett helt fantastisk läge vid vattnet! Varmt välkommen att kontakta oss för att boka in din visning.

Adress Hälsinggrund 1 lgh 8, 22160, Lemland  Järsö 

Typ Lägenheter

Våningsyta: 104m²

Pris 296 000 € (Skuldfritt pris: ca. 299 033,08 €)

Bilagor

  • Planritning

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren