Info

Aktielägenhet om 4 R+K på Ålandsvägen 67 i Mariehamns absoluta centrum.

Lägenheten om 88,5 kvm (enligt bolagsordning) inrymmer i entréplan entréhall med klinkergolv, badrum i modern stil med dusch, två sovrum, vardagsrum med braskamin och fullt utrustat kök med generös matplats. Vindsvåningen inrymmer sovrum där väggarna är klädda med bilad stockpanel samt klädgarderober med skjutdörrar och spegelglas. Det helkaklade badrummet i vindsvåningen inrymmer wc, gediget handfat med spegelskåp, ångduschkabin och bubbelbadkar.

På innergården mellan huskropparna finns en stor anlagd gemensam uteplats med bland annat uppvärmd swimmingpool och en gårdsbastu. Därtill finns en trä altan om ca 200 kvm, perfekt för sommarhalvårets häng vid poolen!

Bostaden har fiberanslutning och uppvärmning genom direktverkande el med komplement av luftvärmepump. El-golvvärme finns i bägge badrum samt i sovrummen och entréhall i det nedre planet. Bostadsbolaget omfattar sammanlagt tre lägenheter varav den tredje är belägen i egen huskropp mot innergården. Till bostaden hör egen p-plats på gården.

Adress Ålandsvägen 67 Lgh A1, 22100, Mariehamn 

Typ Lägenheter

Våningsyta: 88.5m²

Pris 198 000 €

Bilagor

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren