Stängd

Info

Trevlig 3 R+K i anrika BAB Trädgårdsmästaren med centralt läge i Mariehamn. Lägenheten är välplanerad med ett genomgående ljusflöde och fönster i tre väderstreck. Väl tilltagen balkong mot den välordnade innergården. Den gemensamma trädgården bjuder in till trevliga stunder vid flertalet sittgrupper.

Rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter för allt i klädväg samt förvaring i överliggande skåp.

Ljust och välkomnande allrum/vardagsrum med ljusa väggar och parkettgolv. Vacker vy mot innergården från fönsterpartier i två väderstreck. Från vardagsrummet finns utgång till den möblerbara balkongen med ostört läge mot väster.

Kök med bra arbetsytor samt plats för matgrupp. Goda förvaringsmöjligheter bakom den vita köksinredningen. Köket är utrustat med kyl/frys, spis, ugn, diskmaskin och mikro. Vita väggar, parkettgolv samt kaklad vägg ovan arbetsbänk.

Två rofyllda sovrum med plats för dubbelsäng respektive enkelsäng. Förvaring i garderober. Vita väggar samt parkettgolv.

Stor klädkammare/walk in closet som erbjuder goda förvaringsmöjligheter för det mesta i klädväg och dylikt.

Helkaklat badrum med duschkabin, WC, tvättmaskin, handfat med tillhörande kommod, överskåp med spegel, handdusch. Vitt kakel på väggarna samt klinker i en nyans av blått.

I källaren finns ett förråd som tillhör lägenheten. Varje lägenhet disponerar dessutom ett svalskåp. Gemensamma utrymmen i form av cykelrum samt sparsamt använd bastuavdelning med dusch och WC.

Tillhörande lägenheten finns också garageplats som är belägen i grannhuset. Från entrén kan man ta hissen hela vägen ner till garaget. Helheten är handikappanpassad. Lägenheten kan alternativt köpas utan denna om så önskas. Skilda aktier för lägenheten och garageplats.

Sammanfattningsvis en mycket trevlig lägenhet med generöst ljusinsläpp och en väldigt stor innergård i trädgårdsmästarkvarter. Allt detta på gångavstånd till centrum med allt i serviceväg, skolor, fritidsaktiviteter och grönområden.

Adress Torggatan 32 A, 22100, Mariehamn 

Typ Lägenheter

Våningsyta: 74.7m²

Pris 233 000 € (Lägenheten 220 000 € och garageplats 13 000 €)

Lånekostnad

Uppskattad månadskostnad för detta objekt
932,00 €/mån
Beräknad på hela beloppet, 1,5% på 25 år.

ÖPPNA LÅNERÄKNAREN

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren