Stängd

Info

Modern parhuslägenhet med öppen planlösning och ett av områdets absolut bästa lägen! Bekymmersfritt boende med alla bekvämligheter och uteplats i avskilt söderläge.

Välkomnande hall med gott om avhängningsmöjligheter i garderob bakom skjutdörrar i glas samt klinkergolv. I anslutning till hallen finns även en rymlig klädkammare.

Helkaklat badrum med duschhörna, handfat med tillhörande kommod, överskåp med spegelglas och inbyggd belysning. Praktiskt fönster för vädring.

Fullt utrustat kök med rostfria vitvaror, stilrena färgval och spotlights i tak. Matplats invid fönsterparti med öppen planlösning mot vardagsrummet.

Lättmöblerat vardagsrum med generöst ljusinsläpp samt utgång till terrass. Terrassen mot grönska och skog i söder är, med sitt skyddade läge, en av områdets bästa uteplatser. I anslutning till terrassen finns gemensam gräsmatta och även ett förråd.

Trappa leder upp till övre plan med tre möjliga sovrum som inrymmer säng samt förvaringsmöbel/garderober.

Helkaklat badrum med duschhörna bakom glasdörrar, handfat med tillhörande kommod, överskåp med spegelglas och inbyggd belysning samt utrymme för tvättmaskin & torktumlare. Praktisk arbetsbänk och förvaring i skåp för klädlogistik.

Sammanfattningsvis ett mycket omtyckt och populärt boende i familjära BAB Södra Torget i Mariehamn. Vardaglig service, skola, daghem och fritidsaktiviteter på gång- eller cykelavstånd. Varmt välkomna på visning!

Adress Svärtesgränd 3E, 22100, Mariehamn  Västernäs 

Typ Lägenheter, Radhus/Parhus

Våningsyta: 88.5m²

Pris 239 000 €

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren