Info

Nyrenoverad 3 R+K i två plan⁣ med bastu samt rymlig uteplats och balkong med sjöutsikt i sydvästläge.

Med egen ingång via takbelagd mindre veranda nås lägenheten om 82 m² som i markplan inrymmer välkomnande hall med plats för hatthylla. I anslutning till hallen finns nyrenoverad toalett med uttag för tvättmaskin, handfat, under- och överskåp med spegelglas samt inbyggd belysning. Stora rektangulära kakelplattor i grått på väggarna.

Helt nytt fullt utrustat kök med inbyggd spishäll, ugn, kyl & frys, diskmaskin samt inbyggd mikrovågsugn. Samtliga vitvaror är helt nya och oanvända.
Gott om förvaringsutrymme i flertalet under- och överskåp med inbyggda spotlights ovan bänkskiva med bra arbetsytor. I anslutning till köket finns även plats för matbord varifrån man också når det rymliga och luftiga vardagsrummet med plats för stor soffa samt tv-möbel. Vardagsrummet har ljusa väggar, nylagt golv och stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås även altanen byggd 2004 i attraktivt sydvästläge med bra plats för utemöblemang.
Golvet är bytt 2020 i hela markplan varvid golvvärme även installerades i hela nedre planet.

En trappa upp inrymmer den övre våningen två sovrum samt badrum med bastu. Under trappan i hallen finns integrerat förrådsutrymme, till trappan finns även säkerhetsgrindar.
Sovrummet mot öster har originalgolv, genomgående vita väggar som är nymålade i år, och walk-in-closet med goda förvaringsmöjligheter. Sovrummet mot väster har ljust laminatgolv samt vita väggar som stilrent bryts av med en mörkare fondtapet. Utgång till balkong med sjöutsikt mot Slemmern och Nabbens badstrand.
Ljust och fint badrum med rymlig bastu, toalett, dusch, handfat, under- och överskåp med spegelglas samt inbyggd belysning. Stora ljusa kakelplattor i blått och vitt på väggarna.

Till lägenheten hör även en carport-plats med eluttag för motorvärmare samt ett tillhörande rymligt förråd.

Sammanfattningsvis en mycket fräsch och välplanerad lägenhet i fint läge med sjöutsikt direkt utanför city med gång- och cykelbana hela vägen till centrum.

Välkomna på visning!

Adress Örtvägen 40 lgh 2, 22 100, Mariehamn 

Typ Lägenheter

Våningsyta: 82m²

Pris 177 000 € (Skuldfritt pris: ca. 199 431,61 €)

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren