Stängd

Info

Välkommen till denna välplanerade 1 R+K i nybyggnadsprojektet BAB Passaren på attraktiva Lotsberget i Mariehamn! Här bor du nära havet med bekvämt gång-/cykelavstånd till centrum samt närhet till all vardaglig service, strandpromenad och sportfält.

Lägenheten om 35 m²⁣ på andra våningen inrymmer välkomnande hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter bakom dubbla garderobsdörrar. Stora grafitgråa klinkerplattor på golvet. I anslutning till hallen finns ljust och rymligt helkaklat badrum med dusch, toalett, handfat med tillhörande kommod samt överskåp med spegel & inbyggd belysning. Grafitgrått klinkergolv som bryts av med stora vita rektangulära kakelplattor på väggarna. I badrummet finns golvvärme och uttag för både tvättmaskin och torktumlare.

Stilrent och ljust kvalitetskök från Marbodal med gott om förvaringsutrymme i flertalet under- och överskåp med släta luckor i vitt. Köket är vidare utrustat med vitvaror från Siemens såsom kyl & frys, inbyggd mikrovågsugn, induktionshäll, underbyggnadsugn och spisfläkt. Bänkskiva i grå laminat samt vitt kakel från bänkskivan upp till överskåp med inbyggda spotlights undertill. Vid köket finns även plats för matbord och stolar.

Ljust och rymligt vardagsrum som skiljs åt från köket med en mellanvägg och har en generös takhöjd på 2,70 m samt stora fönster som bidrar till en känsla av rymd och luftighet. Bra plats för soffa, soffbord samt tv-möbel om så önskas. I vardagsrummet finns även utrymme för säng och nattduksbord. Från vardagsrummet nås även balkongen som kan inglasas som ett tillval om så önskas.

Vitmålade väggar och ekparkettgolv i hela lägenheten med undantag av hall och badrum där klinkergolv är lagt.

I huset finns hiss som går från kallgaraget under huset upp till alla våningsplan. I lägenhetens skuldfria pris ingår en parkeringsplats, skyddade bilplatser finns i kallgarage under huset eller med biltak på innergården. Eluttag för motor- och kupévärmare finns. På gården finns även sopcentral för hushållssopor och källsortering samt cykelförvaring i separat gårdsbyggnad.

I källarvåningen finns tillhörande förrådsutrymme, postfack finns på varje våningsplan.

Sammanfattningsvis en mycket ljus och välplanerad lägenhet med närhet till både havet och centrum.

Varmt välkomna på visning!

Adress Lotsgatan 3 B 11, 22 100, Mariehamn  Lotsberget 

Typ Lägenheter

Våningsyta: 35m²

Pris 91 641 € (Skuldfritt pris: ca. 132 000 €)

Karta

Planritning

Dela det här objektet med någon:

Visning

Stängd

Kontakta mäklaren