Info

Välkommen till denna välplanerade 3 R+K i nybyggnadsprojektet BAB Passaren på attraktiva Lotsberget i Mariehamn! Här bor du nära havet med bekvämt gång-/cykelavstånd till centrum samt närhet till all vardaglig service, strandpromenad och sportfält.

Lägenheten 22 om 77 m²⁣ på fjärde våningen inrymmer välkomnande rymlig hall med bra avhängnings- och förvaringsmöjligheter i garderober samt rymligt förrådsutrymme. Stora grafitgråa klinkerplattor på golvet. I anslutning till hallen finns gästtoalett inrymmande toalett, handfat samt spegel med tillhörande belysning.

Två intilliggande sovrum med fönster mot norr. Det ena om 9,4 m²⁣ samt master bedroom om 12,5 m²⁣, båda sovrum med ekparkettgolv samt goda förvaringsmöjligheter i garderober och linneskåp.

Rymligt helkaklat badrum med toalett, dusch, handfat med tillhörande kommod, överskåp med spegelglas & inbyggd belysning. I badrummet finns även bastu med klinkergolv, belysning samt inredning i vacker rödskimrande klibbal. Grafitgrått klinkergolv som bryts av med stora vita rektangulära kakelplattor på väggarna. I badrummet finns golvvärme samt uttag för tvättmaskin och torktumlare.

Stilrent och ljust kvalitetskök från Marbodal med gott om förvaringsutrymme i flertalet under- och överskåp med släta luckor i vitt. Köket är utrustat med vitvaror från Siemens såsom dubbel kyl & frys, inbyggd mikrovågsugn, induktionshäll, underbyggnadsugn och spisfläkt. Bra arbetsyta på bänkskiva i grå laminat samt vitt kakel från bänkskivan upp till överskåp med inbyggda spotlights undertill. I anslutning till köket finns plats för matbord och stolar vid de stora fönstrena mot väster.

Köket kombineras vidare i delvis öppen planlösning med ett ljust och luftigt vardagsrum med generös takhöjd om 2,70 m samt stora fönster åt både norr och väster. Gott om utrymme för soffgrupp, soffbord samt TV-möbel om så önskas.

Från vardagsrummet nås även den rymliga balkongen om 8 m²⁣ i attraktivt västerläge. Balkongen är möblerbar och du som köpare kan även som tillval lägga till terassmarkis.

Vitmålade väggar och ekparkettgolv i hela lägenheten med undantag av hall, badrum och gästtoalett där klinkergolv är lagt.

I huset finns hiss som går från kallgaraget under huset upp till alla våningsplan.
På gården finns sopcentral för hushållssopor och källsortering samt cykelförvaring i separat gårdsbyggnad.

I källarvåningen finns tillhörande förrådsutrymme, postfack finns på varje våningsplan.

I köpet ingår bilplats i parkeringsruta på gården till ett värde av 4.200 €.
Möjlighet att uppgradera till bilplats under biltak eller garageplats finns. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Sammanfattningsvis en mycket trevlig och välplanerad lägenhet med stor balkong i västerläge, med närhet till både havet och centrum.

Varmt välkomna på visning!

Adress Lotsgatan 3 B 22, 22100, Mariehamn  Lotsberget 

Typ Lägenheter, Nyproduktion

Våningsyta: 77m²

Pris 291 000 € (Skuldfritt pris: 291 000 €)

Karta

Planritning

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren