Info

Stor och rymlig aktielägenhet i markplan om 4 R+K+B på attraktiv tomt med tillhörande carport och stort förrådsutrymme (hobbyrum/förråd) invid fint och lummigt parkområde på Skrakvägen 2 i Mariehamn.

Bostaden inrymmer entré med klädförvaring, inre hall, toalett, tre sovrum alla med egna klädgarderober, stort och öppet vardagsrum, fullt utrustat kök med tillhörande matplats, grovkök/tvätt med egen entré från gården (kan vid behov byggas om till ytterligare ett sovrum), toalett i anslutning till tvättstugan samt duschrum med handfat och tillhörande bastu.
Bostaden är enligt bolagsordningen 100 kvm men har därefter kontrollmätts till 121 kvm, vilket också inkluderar grovkök/tvätt, bastu och inneförråd.
Från vardagsrummet finns utgång till uteplats med markis i västerläge och intill tomten finns därtill ett fint parkområde också mot väster.
Fristående byggnad på gården, i vilken denna bostad disponerar ett eget varmförråd alternativt inredningsbart hobbyrum/förråd.

Uppvärmning från ackumulatortank, vattenburet till radiatorer, kommunalt V/A.
Bolaget består av två separata aktielägenheter.

Bostaden är belägen i närheten av ett familjärt villaområde och med närhet till idrottshall, idrottsplan, strövområden och motionsslingor. Cykel-och gångväg finns in till Mariehamns centrum och sjöpromenaden mot Västra hamnen finns endast några stenkast från tomten. Matbutik, skola, daghem och övrig service finns på bekvämt cykel-eller gångavstånd.

Hör av dig till Tomas Lyyski på tomas@lyyski.ax för din egen visning.

Adress Skrakvägen 2, 22 100, Mariehamn  Västernäs 

Typ Lägenheter, Radhus/Parhus

Våningsyta: 121m²

Pris 185 000 € (skuldfritt pris)

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren