Info

Elegant aktielägenhet om hela 98,7 kvm omfattande 3 R + K och inglasad balkong med utsikt mot väster i rejält, tyst och lugnt flerfamiljshus på Skillnadsgatan 42 i Mariehamn.

Bostaden inrymmer entréhall med skjutdörrsgarderob, kök med tillhörande matplats, öppet vardagsrum, Masterbedroom (ca 18 kvm) med tillhörande klädgarderober, ett gästrum alternativt kontor, gästtoalett samt badrum med toalett, dusch, tvättmaskin och torktumlare.

I anslutning till vardagsrummet finns inglasad balkong i västerläge och i hallen finns också ett extra utrymme/avgränsat rum om ca 3 kvm .

Lägenheten håller genomgående modern och hög klass med bl.a. badrums - och köksinredning från Nelko, helkaklad gästtoalett och badrum samt parkettgolv på de övriga golvytorna. Gott om förvaringsutrymme.

Lägenheten tillhör bostadsaktiebolaget Elisabethsberg, ett välbyggt flerfamiljshushus inkluderande sju lägenheter färdigställda 2012–2013.
Uppvärmning genom fjärrvärme, vattenburet till golvvärme.

Huset har hiss och till de allmänna utrymmena i nedre plan hör bl.a. bokningsbar bastu/relax-avdelning med bastu, dusch och relaxrum inkl. altan/uteplats.
Därtill finns tillgång till ett bokningsbart gästrum.

Lägenheten har privat förråd samt rätt att disponera parkeringsplats under biltak på gården.
Omtyckt och attraktivt kvarter i närheten av Västra Hamnen på bekvämt avstånd från Mariehamns absoluta centrum.

Adress Skillnadsgatan 42 lgh 5, 22 100, Mariehamn 

Typ Lägenheter

Våningsyta: 98.7m²

Pris (Skuldfritt pris: 375 000 €)

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren