Info

ERBJUDANDET "PROVA BO" I NYPRODUCERADE LÄGENHET 16 på våning 3 om ca. 77 m² med 3 R+K+B!

Erbjudande - Halva hyran tillgodo om köp görs inom 8 månader (utan köptvång). Om du hellre föredrar att fortsätta hyra går det bra, du har som hyresgäst exklusiv rätt att köpa bostaden inom sagda tid.

Denna köpoption ger dig således ett unikt tillfälle att hyra först och få möjlighet att sedan köpa med halva hyran sparad (prisreducering) till köpet i upp till 8 månader! Du kan då “provbo” innan köpbeslutet tas och får gott om tid att ordna din finansiering, flytt och kanske sälja ett tidigare hus eller lägenhet. Om inget köp sker fortsätter hyresavtalet oförändrat enligt avtalet.

Nybyggd ljus och välplanerad 3:a på tredje våningen i BAB Passaren på Lotsgatan 3 B i Mariehamn uthyres för 970 €/mån eller säljs för 286 000 € skuldfritt pris.

Lägenheterna om vardera 77 m²⁣ inrymmer välkomnande rymlig hall med bra avhängnings- och förvaringsmöjligheter i garderober samt rymligt förrådsutrymme. Stora grafitgråa klinkerplattor på golvet. I anslutning till hallen finns gästtoalett inrymmande toalett, handfat samt spegel med tillhörande belysning. Två intilliggande sovrum med fönster mot norr. Det ena om 9,4 m²⁣ samt master bedroom om 12,5 m²⁣, båda sovrum med ekparkettgolv samt goda förvaringsmöjligheter i garderober och linneskåp. Rymligt helkaklat badrum med toalett, dusch, handfat med tillhörande kommod, överskåp med spegelglas & inbyggd belysning. I badrummet finns även bastu med klinkergolv, belysning samt inredning i vacker rödskimrande klibbal. Grafitgrått klinkergolv som bryts av med stora vita rektangulära kakelplattor på väggarna. I badrummet finns golvvärme samt uttag för tvättmaskin och torktumlare.

Stilrent och ljust kvalitetskök från Marbodal med gott om förvaringsutrymme i flertalet under- och överskåp med släta luckor i vitt. Köket är utrustat med vitvaror från Siemens såsom dubbel kyl & frys, inbyggd mikrovågsugn, induktionshäll, underbyggnadsugn och spisfläkt. Bra arbetsyta på bänkskiva i grå laminat samt vitt kakel från bänkskivan upp till överskåp med inbyggda spotlights undertill. I anslutning till köket finns plats för matbord och stolar vid de stora fönstrena mot väster.

Köket kombineras vidare i delvis öppen planlösning med ett ljust och luftigt vardagsrum med generös takhöjd om 2,70 m samt stora fönster åt både norr och väster. Gott om utrymme för soffgrupp, soffbord samt TV-möbel om så önskas. Från vardagsrummet nås även den rymliga balkongen om 8 m²⁣ i attraktivt västerläge. Balkongen är möblerbar och du som köpare kan även som tillval lägga till terassmarkis.

Vitmålade väggar och ekparkettgolv i hela lägenheten med undantag av hall, badrum och gästtoalett där klinkergolv är lagt.

I huset finns hiss som går från kallgaraget under huset upp till alla våningsplan.
På gården finns sopcentral för hushållssopor och källsortering samt cykelförvaring i separat gårdsbyggnad.

I källarvåningen finns tillhörande förrådsutrymme, postfack finns på varje våningsplan.

Värme ingår. El, vatten och valbart bredbandsabonnemang tillkommer.
Lediga parkeringsplatser finns att hyra eller köpa i husets garage / eller under biltak. P-ruta i det fria ingår dock.

Mejla ditt intresse till info@lyyski.ax och berätta kort om dig själv. För hyra bör du vara skötsam, djur- och rökfri och ha en ordnad självständig ekonomi. 1 månadshyra i säkerhet samt 2 mån uppsägningstid gäller. Du har köpoption inom 8 månader och då krediteras halva hyran från köpesumman.

Adress Lotsgatan 3, 22 100, Mariehamn  Lotsberget 

Typ Hyresobjekt, Lägenheter, Nyproduktion

Våningsyta: 77m²

Pris Hyra 970 €/mån (Skuldfritt pris: Köp 286 000 €)

Bilagor

  • Planritning

Karta

Planritning

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren