Info

Kvadratsmart och trivsam lägenhet på Skrakvägen 3! Lägenheten är belägen en trappa upp med stor inglasad balkong i söder och generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Centrumnära lägenhet med vardaglig service, matbutik och promenadstråk på bekvämt avstånd.

Lägenheten om 47,2 kvm inrymmer entréhall med goda avhängningsmöjligheter, vardagsrum och kök i delvis öppen planlösning med matplats invid fönsterparti och utgång till inglasad uteplats, sovrum med förvaring i garderobsvägg, badrum med dusch, badkar, WC handfat och överskåp.

Puustelli-kök som renoverades 2010 med vit skåpinredning, kaklad vägg ovan arbetsbänk i ek samt rostfria vitvaror från Siemens. I samband med köksrenoveringen målades även väggarna. Genomgående parkettgolv och vitmålade väggar i lägenheten.

Till lägenheten hör två förråd, varav ett är ett kallförråd. Gemensamma utrymmen i form av bastu och tvättstuga (som aktieägarna för nyttja mot avgift enligt prislista), hobbyrum och cykelrum. Parkeringsplats på gården mot avgift, mer information i disponentintyget.

Bostads Ab Spar-In-West består av totalt 61 bostadslägenheter fördelat på tre byggnader (Skrakvägen 1, 3 och 5). Bostadsaktiebolaget har under de senaste åren låtit utföra flertalet renoveringar där bl.a. nya tak har lagts på samtliga tre byggnader och de flesta fönster och balkongdörrar har bytts ut. Bolaget planerar även ett stambyte just nu, kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information.

Sammanfattningsvis ett mycket trivsamt och centrumnära boende. Varmt välkomna på visning!

Adress Skrakvägen 3 lgh 23, 22100, Mariehamn  Västernäs 

Typ Lägenheter

Våningsyta: 47.2m²

Pris 119 000 € (Skuldfritt pris: 119 000 €)

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren