Info

Bostaden är totalrenoverad 2019 och belägen i det första våningsplanet, ½ trappa upp med egen entré från gården. Bostaden är representativ och inrymmer entréhall och kapprum med god förvaring, stort, modernt och fullt utrustat Kristina kök med matplats, vardagsrum(glasveranda på ritningen) med balkong/terrass mot innergården i väster, ett gästrum/sovrum med skjutdörr mot hallen/köket, hall med kakelugn och plats för kontorshörn, stort Masterbedroom med klädgarderober samt helkaklat badrum med dusch och toalett. Kakelugnen är ej renoverad och behöver översyn före användning.

Bostaden har genomgående fina, ljusa och moderna ytskikt. Tillgång till förråd samt övriga förvaringsmöjligheter i anslutning till bostaden.

Till bostaden hör egen p-plats med motorvärmare på innergården. Till bolaget hör två hus inrymmande totalt 7 lägenheter ritade av arkitekt Micko Koskinen varav detta hus är K-märkt och det andra huset nybyggt.

Uppvärmning genom fjärrvärme, vattenburet till golvvärme.

Bo i ett fantastiskt centrumläge i närheten av grönområdet Tullarnas Äng, daghem, skola, promenadstråk och övriga aktiviteter.

Adress Parkgatan 24, 22100, Mariehamn  Tullarns äng 

Typ Lägenheter

Våningsyta: 94m²

Pris 349 000 €

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren