Info

Bostadsvåningen om 157 kvm med stora ljusinsläpp och genomgående fina materialval är belägen ½ trappa upp och omfattar hela det nedre bostadsplanet på Västra Esplanadgatan 8 i Mariehamn.

Huset har hiss och har klassificering för passivhus. Bostaden omfattar hela 157 kvm och inrymmer stor och öppen hall med förvaring och gästtoalett, bibliotek (alt. gästrum), stort och öppet kombinerat kök med köksö, rymlig matplats och vardagsrumsdel, sovrum mot väster med flera stora garderober och egen balkong, huvudsovrum med klädkammare samt rymligt badrum med tvättstuga, dusch och toalett. Därtill finns i anslutning till vardagsrummet möblerbar och inglasad balkong mot gården i väster. Balkongen bildar tillsammans med köket och vardagsrummet en fantastisk helhet och vistelseytor. Fönsterpartierna mot söder har också fjärrstyrda elmarkiser.

Byggnaden med energiåtervinning i världsklass är färdigställd 2017 och omfattar 3 bostadslägenheter, alla såsom separata aktielägenheter.

Till de gemensamma utrymmena hör bland annat teknikutrymmen, allrum (nuvarande hemmagym), låsbara förrådsutrymmen och en relaxavdelning med bastu, dusch, toalett & omklädningsrum. Bostaden har ett stort och rymligt (privat) varmförråd om närmare 20 kvm samt bilplats under carport på gården jämte gästparkering vid husets gavel i norr. I bolagsvederlaget ingår för närvarande bolagets gemensamma driftskostnader såsom värme, vatten, elektricitet och sophantering.

Västra Esplanadgatan är ett synnerligen eftertraktat läge i Mariehamns absoluta centrum.


Bilagor fås på begäran, kontakta ansvarig mäklare eller info@lyyski.ax för mera information.

Adress Västra Esplanadgatan 8 lgh 1, 22100, Mariehamn  Centrum 

Typ Lägenheter

Våningsyta: 157m²

Pris 766 000 €

Bilagor

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren