Info

Bostaden, på andra våningen, om totalt ca 57 kvm inrymmer entré med klädavhängning, vardagsrum, kök, sovrum och badrum. En modern och praktisk aktielägenhet i hög standard såsom fullt utrustat Marbodal kök med Siemens vitvaror, rymligt badrum med vägghängd toalett inkl. tvättmaskin och torktumlare, golv i ljus 3-stavsparkett, rejäla fönster med isolerglas i lågt u-värde samt därtill inglasad balkong om hela 13 kvm i bästa västerläge.

Bostaden ingår i bostadsaktiebolaget Miramare 2, nybyggnadsprojekt och inflyttningsklart juni 2016, ett hus inrymmande 18 lägenheter och fördelat på sex våningar i Mariehamns nyaste bostadsområde "Horelli". Till husets höga standard hör självklart hiss och fastighetsskötsel likväl som förvaltning sköts av professionella bolag. I källarvåningen tillgång till privat förråd och i grannhuset ytterligare gemensam tvättstuga och bastuavdelning (debitering enligt prislista).

Välkommen till Miramare 2 i synnerligen attraktivt läge, ett stenkast från strandpromenaden, med närhet till daghem, skola, matbutik, Baltichallen och busshållplats. Här bor du också på cykelavstånd till Mariehamns centrum med dess bekvämligheter.

Adress Segelmakargatan 12 A 4, 22 100, Mariehamn 

Typ Lägenheter

Boyta: 57m²

Pris 225 000 €

Lånekostnad

Uppskattad månadskostnad för detta objekt
900,00 €/mån
Beräknad på hela beloppet, 1,5% på 25 år.

ÖPPNA LÅNERÄKNAREN

Karta

Planritning

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren