Info

Central, fräsch 3-rumslägenhet med radhuskänsla i centrala Mariehamn.

Här bor du centralt med närhet till all vardaglig service du kan tänkas behöva. Lägenheten ligger i ett lugnt område med närhet till Lilla Holmens badplats och Tullarns äng. Gavellägenheten ligger i markplan vilket skapar en huskänsla, terrassen ligger dessutom i soligt söderläge.

Denna fina 3-rumslägenhet är bra planerad och har en modern, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt två sovrum med garderober. Ni välkomnas av en rymlig hall med en skjutdörrsgarderob. Den öppna planlösningen gör lägenheten ljus och rymlig. Köket är fullt utrustat med vitvaror från Siemens. Väggarna är nytapetserade och lägenheten har genomgående ekparkett golv. Fräscht badrum med dusch, vägghängd toalett och bastu. Från köket/vardagsrummet går ni ut till den härliga terrassen där ni kan njuta av många grillkvällar tillsammans.
Plats förberett för braskamin i vardagsrummet då skorstenen är bakom alkovväggen.

Lägenheten har en låg avgift, fiber indraget och ett isolerat förråd på utsidan. Det ingår även en parkeringsplats på tomten. Uppvärmning sker genom bergvärmepump med genomgående golvvärme i hela lägenheten.

Bostads AB Mangelgränd 5 består av 4 lägenheter, har lågt bostadsvederlag och är skuldfritt.

Välkomna till denna lilla pärla mitt i centrala Mariehamn!

Adress Mangelgränd 5 lgh 4, 22100, Mariehamn  Centrum 

Typ Lägenheter

Våningsyta: 72.5m²

Pris 295 000 €

Bilagor

  • Planritning

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren