Info

Trivsam gavellägenhet i två plan på Sjuryggsvägen 5! Lägenheten är belägen i ett lugnt och trivsamt bostadsområde med närhet till Mariehamns centrum, vardaglig service, promenadstråk, skola samt sportfält.

Lägenheten om totalt ca. 80 kvm inrymmer i markplan, välkomnande entré med anslutande uteplats där man kan fånga morgonsolen, entréhall med lättare avhängningsmöjligheter och golvvärme, möblerbar inre hall, gästtoalett, rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till terrassen i västerläge, fullt utrustat kök med stilren design och lämplig matplats invid fönsterparti. Köket renoverades 2010 med vit skåpinredning, mosaikkakel ovan diskbänken och nya vitvaror. 2014 genomfördes mindre arbeten i köket såsom installation av droppskydd samt blandarbyte och en nytt element. Gästtoaletten är smakfullt renoverad 2014, helkaklat utrymme förberett för tvättmaskin. Även i gästtoaletten finns golvvärme.

Trappa från inre hallen leder upp till det övre våningsplanet som inrymmer två sovrum, nyrenoverad badrum (2020) och bastu. Det stora sovrummet har egen utgång till balkong under tak som även den är belägen i västerläge som borgar för många soltimmar från tidig eftermiddag till sen kväll. Badrummet renoverades 2020 och är inrett med wc, dusch med välvda glasdörrar, handfat med vit skåpinredning, bastu. Lägenhetens varmvattenberedare finns under bastulaven.

Till lägenheten hör egen plats under bolagets carport med motorvärmaruttag samt kallförråd.

Sammanfattningsvis ett mycket trevligt boende i vacker miljö med kringliggande grönska. Varmt välkommen att boka in din visning med oss!

Adress Sjuryggsvägen 5 lgh 1, 22100, Mariehamn  Västra Ytternäs 

Typ Lägenheter, Radhus/Parhus

Våningsyta: 80m²

Pris 179 000 € (Skuldfritt pris: 179 000 €)

Bilagor

  • Planritning

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren