Info

Välkommen till denna lägenhet i ett fantastiskt centrumläge med närhet till grönområden, sportfält, bilbliotek, skolor och butiker.
Lägenheten om 3 R+K och ca 76 kvm ligger på den tredje och översta våning (hiss finns) och erbjuda fina vyer med sjöutsikt i öster från köks och sovrumsfönster samt i väster och norr från den inglasade balkongen. Med sina stora fönster i alla väderstreck kan man njuta av morgonsolen i köket och kvällssol från balkongen. Ett önskvärt läge på Skarpansvägen 24 med ingång från gårdssidan i väster, där också bolagets parkeringsplatser finns.

Lägenheten inrymmer hall med avhängningsmöjligheter, ljust kök, rymlig vardagsrum med utgång till den inglasade balkong i västerläge och två sovrum med inbyggda garderober. Badrummet, som totalrenoverades med kakel och klinker i samband med vatten och avloppsstammar, inrymmer dusch, wc, handfat med vit underskåp och spegelskåp. Till lägenheten hör även två förrådsutrymmen ett som är värmförråd och ett som vindsförråd.

Uppvärmning sker genom fjärrvärme, vattenburet till radiatorer samt el-golvvärme i badrum.

Lägenhetshuset är ursprungligen uppfört 1962-1963 med fortlöpande renoveringar och underhåll som omfattar bl.a. fasadrenovering, stamrenoveringar, förnyad el-dragning, ny inredning i den gemensamma tvättstuga i källaren, fönsterbyte, balkongdörr byte m.m. ett solitt bolaget bestå av totalt 9 lägenheter, fyra affärslokaler och tre garageplatser.

Sammanfattningsvis en mycket trevlig och välplanerad lägenhet med stor inglasad balkong i västerläge. Välkommen in på visning.

Adress Skarpansvägen 24 lgh 3, 22100, Mariehamn  Centrum 

Typ Lägenheter

Våningsyta: 76m²

Pris 291 000 € (Skuldfritt pris: 297 700 €)

Bilagor

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren