Stängd

Info

Välkommen till denna fräscha tvårumslägenhet i Västerhamn som har allt man kan önska sig.
Här har du nära till allt och endast en kort promenad till butiker, caféer och restauranger samt med vackra promenadstråk och strandpromenad mitt utanför dörren.

Lägenheten är belägen på våning två. Ni välkomnas av en entré med gott om förvaring, vardagsrum och kök i modern öppen planlösning. Här finns gott om utrymmen för att umgås, den öppna planlösningen skapar en rymd och ljus. Köket är snyggt och stilrent med neutral inredning. Från vardagsrummet når ni balkongen i söderläge, här kan ni njuta av sol och havsutsikt med delar av hamninloppet till Mariehamn. Vidare finns ett sovrum med en garderobsvägg samt ett helkaklat, stort snyggt badrum med toalett, dusch, tvättmaskin och egen bastu. En bastu i en tvåa i Mariehamn skapar den där lilla extra guldkanten!

Till lägenheten finns tillhörande varmförråd i trapphuset, kallförråd på gården samt p-plats. Bostadsbolaget består av totalt 4 st. lägenheter.
Ta chansen att få bo i mycket attraktivt läge i Mariehamn med närhet till hav och promenadstråk samt bekvämt avstånd till absoluta centrum.

Välkomna på visning!

Adress Stava Mostersvägen 2 C lgh 3, 22100, Mariehamn  Främmanberg 

Typ Lägenheter

Våningsyta: 55m²

Pris 195 000 €

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Stängd

Kontakta mäklaren