Stängd

Info

Kvadratsmart parhuslägenhet i två plan på attraktiva Svärtesgränd i Västernäs! Genomgående välhållen parhuslägenhet med smakfulla material- och färgval. Västernäs ligger i södra Mariehamn och är en attraktiv stadsdel då det ligger nära centrum samtidigt som du hittar naturen runt husknuten. Skola, dagis, naturområden, småbåtshamn, promenadstråk och matbutik finns i det absoluta närområdet. Stadskärnan finns på cykelavstånd (2.5 km) och närmaste badstrand hittas vid Algrundet, ca 1,5 km österut.

Parhuslägenheten är omsorgsfullt planerad och erbjuder på det nedre planet öppen planlösning med hall, kök, matsalsdel och vardagsrum. I hallen finns klädförvaring i spegelbeklädda skjutgarderober. Här finns även ett litet förrådsutrymme samt helkaklat badrum som inrymmer WC, dusch samt handfat med tillhörande kommod. Från vardagsrummet når man en rymlig altan där man kan njuta av middagar i kvälls- och eftermiddagssol under sommarmånaderna. Här finns även ett rymligt, fristående kallförråd där man med fördel kan förvara utemöblerna under den kyligare delen av året.

På det övre planet finns tre sovrum, varav ett master bedroom med utgång till egen balkong i västerläge. Stort badrum med flera förvaringsskåp, utrymme för tvättmaskin och torktumlare, dusch, toalett, handfat och bastu.

Aktielägenheten ingår i BAB Södra Torget som består av 5 parhus (totalt 10 aktielägenheter) uppförda 2012-2014 på ägotomt. Uppvärmning genom fjärrvärme, vattenburet till golvvärme, kommunalt V/A, fiber. Aktielägenheten berättigar till en bilplats med uttag för motorvärmare. Disponentintyg samt övriga handlingar erhålls på begäran av ansvarig mäklare.

Sammanfattningsvis en mycket kvadratsmart och välplanerad parhuslägenhet, perfekt för den lilla familjen eller för dig som vill ha ett centrumnära boende och ha närhet till grönska och promenadstråk. Varmt välkommen att boka visning!

Adress Svärtesgränd 3 J, 22100, Mariehamn  Västernäs 

Typ Lägenheter, Radhus/Parhus

Våningsyta: 88.5m²

Pris 237 000 € (Skuldfritt pris: 237 000 €)

Bilagor

  • Planritning

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Stängd

Kontakta mäklaren