Info

Nu finns chansen att förvärva denna mycket rymliga parhuslägenhet med fantastisk trädgård i det populära bostadsområdet Lillängen!

Lägenheten om 6 R+K (150 m² enligt bolagsordningen) disponerar i det nedre planet hall med klinkergolv, rymligt kök med plats för stort matbord, två sovrum, vardagsrum, förrådsutrymmen samt helkaklat badrum inrymmande ett stilrent badkar med kromade tassar från Hafa. Från vardagsrummet finns utgång till altan och till gården, som med dess omgivande och insynsskyddande tujahäck bildar en privat och ostörd oas mitt i bostadsområdet. Trädgården innefattar gräsmatta, vackra askträd, blomrabatter och bärbuskar som tillsammans med dess västerläge gör gården till en mycket trivsam plats att vistas på. Objektet med gård behöver upplevas på plats för att inse dess privata läge!

Bostadens övre plan disponerar allrum, två sovrum samt ett stort f.d. förrådsutrymme, vars takfönster ger mycket trevlig karaktär och ljusinsläpp. Här finns även ett badrum med toalett, handfat med kommod, spegelskåp samt vattenfallsdusch bakom välvda dörrar. Det övre planet har genomgående hög takhöjd, vilket skapar fin rymd och komfort.

Källarvåningen nås från trappa i hallen samt genom separat ingång från husets framsida. Här finns dörr till garaget samt ett rymligt badrum med dusch, toalett, handfat, spegelskåp, skåpförvaring, tvättstuga och bastu.

Ytternäs är en mycket populär stadsdel, då dess naturnära läge utgör en tillflykt från stadskänslan. Här bor du med närhet till vattnet och ett stenkast från promenadstråk, naturområden, badstrand och cykelväg som tar dig in till centrum på cirka 15 minuter.

Sammanfattningsvis är det här en mycket rymlig lägenhet för den som värderar avskildhet och lugn, men samtidigt vill bo bekvämt i bostadsområde. Välkommen att lära känna objektet tillsammans med oss!

Adress Villansvägen 4 A, 22100, Mariehamn  Lillängen 

Typ Radhus/Parhus

Våningsyta: 150m²

Tomtareal: 1156m²

Pris 299 000 €

Bilagor

  • Planritning

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren