Info

Nu finns chansen att förvärva denna kvadratsmarta parhuslägenhet på Svärtesgränd!

Parhuslägenheten är belägen i bostadstorgets sydöstra hörn, som med dess angränsande skogsparti och sydliga altan utgör ett av områdets absolut mest attraktiva lägen. Västernäs ligger i södra Mariehamn och är en mycket populär stadsdel då det ligger nära centrum samtidigt som du hittar naturen runt husknuten. Skola, dagis, naturområden, småbåtshamn, promenadstråk och matbutik finns i det absoluta närområdet. Stadskärnan finns på cykelavstånd (2.5 km) och närmaste badstrand hittas vid Algrundet, ca 1,5 km österut.

Parhuslägenheten är omsorgsfullt planerad och erbjuder på det nedre planet öppen planlösning med hall, kök, matsalsdel och vardagsrum. I hallen finns klädförvaring i spegelbeklädda skjutgarderober. Här finns även ett litet förrådsutrymme samt helkaklat badrum som inrymmer WC, dusch samt handfat med tillhörande kommod. Från vardagsrummet når man en rymlig altan med privat läge, där man kan njuta av soltimmarna året runt. På den gemensamma gården finns ett rymligt, fristående kallförråd där man med fördel kan förvara utemöblerna under den kyligare delen av året.

På det övre planet finns tre sovrum, varav ett master bedroom med utgång till egen balkong. Stort badrum med flera förvaringsskåp, utrymme för tvättmaskin och torktumlare, toalett, handfat samt badkar. På det övre planet finns även ett större förrådsutrymme för förvaring.

Aktielägenheten ingår i bostadsaktiebolaget Kvarterstorget som består av 5 parhus (totalt 10 aktielägenheter) uppförda 2015-2018 på ägotomt. Uppvärmning genom fjärrvärme, vattenburet till golvvärme, kommunalt V/A, fiber. Aktielägenheten berättigar till en bilplats med uttag för motorvärmare. Disponentintyg bifogat i prospektet, övriga handlingar erhålls på begäran av ansvarig mäklare.

Sammanfattningsvis är detta en mycket välplanerad parhuslägenhet, perfekt för den lilla familjen eller för dig som vill ha ett centrumnära boende med närhet till grönska och promenadstråk. Varmt välkommen att boka visning!

Adress Svärtesgränd 1G, 22100, Mariehamn  Västernäs 

Typ Lägenheter, Radhus/Parhus

Våningsyta: 88.5m²

Pris 237 000€

Bilagor

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren