Info

I lugnt attraktivt område på Östra Skolgatan 6 i Mariehamns centrum erbjuder vi er en totalrenoverad gavellägenhet med charm, nostalgi och ett urval av några mycket välbevarade detaljer.

Lägenheten med entré både från gatan i öster och gården i väster inrymmer ett läckert Marbodalkök med påkostade val såsom spis av märket Smeg. Matplats med utsikt över innergården, vardagsrum, stort Masterbedroom, ett något mindre sovrum (alternativt kontor), hall med avhängning samt badrum med toalett och dusch. Bostaden har under 2018-2021 genomgått mer eller mindre totalrenovering med miljövänliga material och färger, välutvald inredning där ägaren eftersträvat att bibehålla bostadens ursprungliga detaljer såsom innerdörrar, fönster och trägolv.

Bostaden har också genomgående generös takhöjd vilket gör att de disponerade 75 kvm känns betydligt större. Från köket nås källarvåningen där bostaden bl.a. har ett privat förrådsutrymme i storleksklass snickarbod eller mindre verkstad (hobbyrum) och därtill hör till bostaden även ett vindsförråd.

I bolagets gemensamma källarvåning finns också en nybyggd bastu. Bostaden har ett attraktivt läge i ett fint och charmigt kvarter med närhet till skolor, daghem, lekplatser, idrottsplaner och Mariehamns absoluta centrum. Till bostadsbolaget hör ett garage på gården vilket kan användas mot avgift per månad enligt översenkommelse med dom andra boenden i bolaget som har garaget i användning. Till lägenheten hör egen parkeringsplats på gården. Bolaget består av fyra lägenheter med en attraktiv innergård mot i huvudsak väster.

Huset är uppfört 1933 och är K-märkt, under 2000-t har diverse underhållsarbeten utförts. Husets gård har restaurerats med bland annat dränering, nya trappor och stenläggningar.

Se bildmaterialet för mer information och hör av dig till oss för visning!

Adress Östra Skolgatan 6 lgh 1, 22100, Mariehamn  Centrum 

Typ Lägenheter

Våningsyta: 75m²

Pris 226 000 €

Bilagor

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren