Stänger 24/09/2021 12:00

Info

Modern, stilfull och rejäl bostadsvåning (vån III) i otroligt fint läge på gaveln i hisshus på Storagatan 17 B, Mariehamn.

Bostadsvåningen inrymmer hall med stort och rymligt förråd, stort badrum med toalett, dusch, tvättmaskin och torktumlare, fullt utrustat kök med matplats och anslutande vardagsrum, två sovrum varav ett med fransk balkong samt en inglasad balkong i sydvästläge i anslutning till vardagsrummet. Från köket, vardagsrumsdelen och den franska balkongen har bostadsvåningen ett otroligt gavelläge med fin utsikt över bl.a. grönområden och allén. Förrådet i hallen är också möjligt att använda såsom ett mindre kontorsutrymme, genomgående neutral färgsättning.
Till bostaden hör också ett varmförråd om hela 6 kvm och i grannhuset finns stora och generösa tvätt-och bastuutrymmen samt cykelförvaring. Till bolaget hör tre moderna hus med gemensam innergård bestående av bl.a. gräsmatta, gästparkering och lekplats.
Under huskropparna finns bolagets gemensamma garage med entré mot Neptunigatan, i samband med köpet överlåts också garageplats Nr. G3.

Adress Storagatan 17 B lgh 8, 22100, Mariehamn  Centrum 

Typ Lägenheter

Våningsyta: 80m²

Pris 299 000 € (Skuldfritt pris: 299 000 €)

Bilagor

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren