Stängd

Info

Ljus och charmig radhuslägenhet i två plan med ostört gavelläge och trevlig rumsdisponering. Stenlagd uteplats i markplan samt balkong, båda i söderläge med direkt anslutning till bolagets gemensamma trädgård. Köpcentrum och city på behändigt avstånd med allt i serviceväg.

Välkommen in...

Välkomnande entré med vackert stenlagd uteplats vid ytterdörr. Hall med avhängningsmöjligheter för ytterkläder Slitstarkt klinkergolv samt vita väggar.

Rymligt kök med bra arbetsytor samt goda förvaringsmöjligheter bakom den vita köksinredningen. Kaklad vägg ovan arbetsbänk. Köket är utrustat med kyl, frys, spis/ugn, köksfläkt och diskmaskin. Även den maskinella utrustningen går i en vit kulör. Trevlig plats för matbord som rymmer hela familjen med fönster i två väderstreck.

Vardagsrum med flertalet fönster mot uteplatsen och den gemensamma gården som ger ett naturligt ljusflöde. Här rymmer stor sittgrupp samt ytterligare matplats om man så önskar tillsammans med övrig möblering. Praktisk förvaring i förråd. Vita väggar med en mönstrad tapet vid trappa till övervåning, parkettgolv. Från vardagsrummet finns utgång till den stenlagda uteplatsen i söderläge som bjuder in till trevliga sammankomster och fungerar som en förläning utav vardagsrummet under sommarhalvåret. Delvis avskärmat med spaljé samt grönska. Eldriven markis för extra komfort. Gemensam gård som bjuder in till lek och gemensamma aktiviteter.

Rum i anslutning till hallen används i dagsläget som kontor men kan även fungera som sovrum/gästrum. Vita väggar samt laminatgolv.

Helkaklat badrum med mörkt klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Wc, handfat med spegel, vägghängda skåp för förvaring samt duschhörna bakom välvda glasdörrar.

Övre plan består utav två sovrum, badrum med tvättmöjligheter och bastu, balkong. Genomgående nylagt golv i en nyans av grått.

Master bedroom med plats för fullstor dubbelsäng, nattduksbord samt förvaringsmöbel. Garderober bakom skjutdörrar i spegelglas som rymmer det mesta i klädväg. Väggarna går i vitt med en "stenmönstrad" fondvägg.

Sovrum med utgång till väl tilltagen balkong under tak med vy över gården samt omkringliggande grönska. Förvaringsmöjligheter i klädkammare. Vita väggar samt en fondvägg med mönstrad tapet.

Stort badrum med tvättmaskin och klädvård, duschkabin, wc, handfat med tillhörande kommod, överskåp med spegelglas samt bastu med ny bastuspis från 2017. Våtrumsmatta, kaklade väggar samt praktiskt fönster för ljusinsläpp och vädring.

Till lägenheten hör både ett varmförråd och ett kallförråd. Bilplats i carport samt möjlighet att hyra ytterligare bilplats vid behov (5€/månad)

Sammanfattningsvis en mycket trevlig lägenhet med ostört gavelläge och trevlig uteplats i direkt anslutning till inhägnad trädgård. Varmt välkomna på visning!

Adress Doktorsvägen 2, 22100, Mariehamn 

Typ Lägenheter

Våningsyta: 114m²

Pris 249 000 € (Skuldfritt pris: ca. 263000 €)

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren