Info

Välplanerad och smakfullt inredd lägenhet om 54 kvm som är bekvämt belägen på första bostadsplanet i BAB Solhem i Jomala. Lägenheten stod inflyttningsklar 2015 och är planerad i modernt utförande med balkong i väster.

LÄGENHETEN
Hall med avhängningsmöjligheter samt förvaring i klädkammare/förråd lite längre in i bostaden.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp från fönsterpartier i två väderstreck. Köket är inrett med vita skåpluckor samt svarta klinkers ovan arbetsbänk. Vitvaror i form av spis med ugn, kyl/frys, plats för micro samt diskmaskin. Bra arbetsyta samt något förhöjd vägg vid köksbänk som delar av kök och vardagsrum på ett bra sätt.

Vardagsrum med ljus väggar samt parkettgolv som är genomgående för hela lägenheten. Lättmöblerat och inbjudande med utgång till väl tilltagen balkong mot bolagets gemensamma trädgård.

Sovrum med plats för dubbelsäng samt övrig möblering. Vita väggar samt full garderobsvägg bakom skjutdörrar med spegelglas.

Helkaklat badrum med vita, rektangulära kakel samt klinker i en grå nyans. Badrummet är inrett med dusch bakom välvda duschdörrar, WC, handfat med tillhörande kommod, överskåp med spegelglas och belysning, möjlighet till tvättmaskin. Praktiskt öppningsbart fönster för ljusinsläpp och vädring.

BOSTADSAKTIEBOLAGET
Bostadsaktiebolaget består av totalt 8 st. bostäder (samtliga 2 R+K) samt gemensamma utrymmen i källaren. De gemensamma utrymmen utgör bastu med dusch, förrådsutrymmen samt cykelförvaring. Till aktielägenheten hör ett väl tilltaget förråd i källaren samt en parkeringsplats i carport med motorvärmare.

Bolagets byggnader är uppförda på ägotomt 2015 i träkonstruktion. I dagsläget finns inga planerade renoveringar eller underhåll inom bolaget.

Sammanfattningsvis en mycket trevlig och modern lägenhet belägen i bykärna i Jomala med närhet till Maxinge samt Mariehamns centrum. I området finns sportfält, promenadstråk, dagis samt grundskola. Varmt välkomna att bekanta er med det här objektet!

Adress Dalkarbyvägen 133 lgh 3, 22150, Jomala 

Typ Lägenheter

Våningsyta: 54m²

Pris 157 000 € (Skuldfritt pris: 157 000 €)

Bilagor

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren