Info

Fin, välskött och smart planerad tvårummare i Bostads Ab Briljantens gårdshus i Mariehamns absoluta centrum. Våningshuset med ägarlägenheter (aktielägenheter) stod med sina 43 bostäder inflyttningsklart 2012 och har därefter haft en låg omsättning av bostäder. Konceptet vid nyförsäljningen riktade sig i första hand till 55 + köpare men det finns inget i bolagsordningen som hindrar dig som är yngre att bli ägare. Lägenheten är belägen i gårdshuset, inom bolaget finns även ett separat gatuhus.

Huset är omtyckt och modernt, lägenheten som nu bjuds ut till försäljning är belägen en trappa upp alldeles intill en av husets hissar. Bostaden inrymmer hall/entré, öppet och fullt utrustat kök kombinerat med vardagsrum, inglasad balkong, sovrum med hel garderobsvägg samt helkaklat badrum med dusch, toalett, tvättmaskin och torktumlare. Det finns även möjlighet för boende att nyttja gatuplanets festsal och övriga allmänna utrymmen såsom tvättstuga och bastuavdelning. Lägenheten har även ett privat låsbart förråd i källarplanet/garageplanet. Uppvärmning genom fjärrvärme, synnerligen attraktivt läge intill centrums hela utbud inkl. butiker, caféer, apotek m.m.

Hissen går ända ner till garageplanet, den slutliga köparen får möjlighet (inget krav) att för ett fast pris om 19 500 € köpa garageplats (G8). Lägenheten har varit uthyrd men är tillgänglig från och med den 1 december 2019.

Adress Östra Esplanadgatan, Briljanten lgh 412, 22100, Mariehamn 

Typ Lägenheter

Våningsyta: 62m²

Pris 237 000 €

Bilagor

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren