Nytt utgångspris!

Info

Välkommen till Juliavägen vid familjevänliga Möckelö Strand!

Här hittar vi ett charmigt bostadshus om ett plan uppfört år 2017. Bostaden är ett Älvsbyhus ovan krypgrund, i träkonstruktion med brädfodrad fasad, överbyggt med tegelprofilerat plåttak. Med sina ca. 80.5 kvadratmeter inrymmer huset hall, två sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning, badrum med bastu samt groventré med tvättstuga. Från vardagsrumsdelen når man en rymlig terrass som med sitt söderläge ger sol under större delen av dagen. Om du föredrar skugga finns en fjärrstyrd markis som når över nästan hela altanen. Nedan finns en stor gräsmatta med installerad robotgräsklippare, som tillsammans med tujahäckens bevattningssystem gör trädgården i princip självgående.

Från den främre verandan når du en rymlig hall med mycket förvaring i form av platsbyggda garderober. I direkt anslutning till hallen finns ett mindre förrådsutrymme som ursprungligen är planerat såsom gästtoalett. Från groventrén når man tvättstuga/teknikrum och i direkt anslutning finns ett välplanerat badrum med toalett, dusch, handfat samt bastu. Vardagsrum och kök är socialt i öppen planlösning med en rogivande braskamin som central punkt. Köket ger en naturlig plats för matbord och har förvaring i både över- och underskåp. Induktionshäll, multifunktionsspis, kyl och frys samt diskmaskin från Bosch. Från husets öppna del når man de båda sovrummen, som bägge är försedda med garderober.

Sammanfattningsvis är detta ett mycket trevligt bostadshus för exempelvis den lilla familjen som vill bo stadsnära i egnahemshus.
Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka in en visning!

Adress Juliavägen 2, 22120, Jomala  Möckelö Strand 

Typ Hus

Våningsyta: 80.5m²

Tomtareal: 1011m²

Pris 242 000€

Karta

Planritning

Dela det här objektet med någon:

Visning

Nytt utgångspris!

Kontakta mäklaren