Info

Fint sluttande bergsbunden strandfastighet om 5 650 m² med möjlighet till antingen ett fint fritidsboende eller för åretruntvistelse. Tomten är belägen i högt och fint läge med en otrolig utsikt och fantastiska vyer mot väst-och nordväst. Från havsviken (Gärsbäckviken) vid stranden når man även den vackra öppna norråländska skärgården.

På fastigheten finns en huvudbyggnad från 1988 klassad såsom bostadshus med en yta om ca. 120 m². Byggnaden är uppförd i 1,5 plan på betongplatta med brädfodrad fasad och tegelprofilerat plåttak. Bostadens entréplan inrymmer hall med farstukvist, sovrum, stort kök med Keddy-insatsspis, matsalsdel, allrum med utgång till altan, tvättstuga samt badrum med dusch och toalett. Det övre planet disponerar hall, sovrum, förråd samt allrum med utgång till balkong med fantastisk utsikt över havsviken. Huset är också tillbyggt under i slutet av 1990-t i samband med att ägaren förstorade bostadsytan samt byggde ett extra uterum. I anslutning till huset finns ett garage uppfört i träkonstruktion på gjuten platta med tillhörande förråd. Byggnaden har en areal om ca. 40 m².

Nere vid vattnet finns en gäststuga om ca. 24 m² uppförd i stockkonstruktion på plintar. Byggnaden inrymmer storstuga med vedeldad kamin, en sovalkov samt pentry med förrådsutrymme. Byggnaden har el och till gäststugan hör även ett utedass.
Bastustugan har vedeldad spis och inrymmer i övrigt omklädningsrum samt gästrum. Sommarvatten finns indraget. Intill stugan och med utsikt över viken finns ett vildmarksbad som kan användas året runt för trevligt umgänge.

Fastigheten tar vatten från egen borrbrunn, Bocknäs vatten finns vid stranden/tomtgränsen. Avlopp till sluten tank, trekammarbrunn med infiltrering.
Fastigheten har stor potential och är belägen i ett fint och högt läge med fantastisk utsikt över havet. Tomten och platsen ger dig som söker ett fint fritidsobjekt en otrolig chans till att sätta din egen prägel på stället. Eftersom fastigheten också är klassad för åretruntboende välkomnar vi dig som vill bo på en lugn och fin plats med havet som granne.

Välkommen att kontakta oss för visning!

Adress Norrskensvägen 30, 22430, Saltvik  Bertby by 

Typ Fritidsobjekt, Hus

Våningsyta: 115m²

Tomtareal: 5650m²

Pris 137 000 €

Bilagor

  • Planritning

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren