Info

Bostadshus om ca 170 kvm med tillhörande carports-och förrådsbyggnad i ett av kvarterets absolut bästa lägen på välrenommerade Sadelvägen 13, Östernäs, Mariehamn.

Bostadshuset är uppfört i lösvirke på gjuten platta i två våningar 1997-1998 i två fulla plan med brädfodrad ytterfasad och falsat plåttak. Entréplanet inrymmer hall med förvaring, gästtoalett, tvättstuga (grovkök), stort och öppet vardagsrum med insatsspis, separat matsal samt ljust-och fullt utrustat kök. Från vardagsrummet når man bekvämt gården som har ett fint och ostört läge med parkområde mot söder och mot öster. Övre plan inrymmer hall, tre rejäla sovrum varav ett större Masterbedroom med klädgarderob, stort badrum med bastu samt allrum som med fördel kan avdelas till ett extra sovrum. Allrummet ansluter också till en läcker balkong i fint söderläge. Bostadshuset är ritat av arkitekt Micko Koskinen och är synnerligen välplanerat med fina detaljer och väl tilltagna ytor. Den nuvarande ägaren har under åren utfört diverse ytskiktsrenoveringar och underhållit huset väl.

Legorätten om 929 kvm är en av kvarterets absolut bästa tomter i östört och privat läge. Tomten är anlagd med bl.a gräsmatta, prydnadsträd och plattor. Vid infarten intill bostadshuset finns fristående carport med tillhörande förråd.

Välkommen att kontakta oss för en rundtur!

Adress Sadelvägen 13, 22100, Mariehamn  Östernäs 

Typ Hus

Våningsyta: 170m²

Tomtareal: 929m²

Pris 369 000 €

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren