Info

Trivsamt, ytsmart och välhållet bostadshus med renoveringsbehov där du har möjlighet att bo i ett kvarter med charm, stor potential och möjlighet att forma ditt alldeles eget drömboende!

Bostadshuset är byggt i ett plan 1976 och har enligt planritningarna en ungefärlig yta om 161 kvm. Bostadshuset inrymmer huvudentré med hall, rymligt och fullt utrustat kök med anslutande matsal som kan byggas om till ett extra sovrum, vardagsrum med öppen spis, tre sovrum, tvättstuga, bastu, wc i anslutning till bastun samt badrum med dusch och toalett.

Bostadshuset har också integrerat varmgarage, teknikrum samt ett förrådsutrymme/hobbyrum i anslutning till garaget. Köket har egen utgång mot gården i norr med bl.a. takbeklädd altan och mot tomtytan i söder finns gräsmatta, uteplats och planteringar. Inredningen går mestadels i äldre och ursprunglig stil och här finns möjlighet och sätta sin egen prägel och modernisera ytorna till 2022-års standard.

Bostadshuset har uppvärmning från egen oljepanna, vattenburet till radiatorer. Anslutet till kommunalt V/A. I köpet ingår också fastighetens robotgräsklippare. I tomthörnet nordost finns fristående vedbod/kallförråd.

På Solvändan bor man i ett lugnt och barnvänligt kvarter ca fyra km från Mariehamns centrum. I området finns fina promenadstråk, motionsbanor, bollplaner och andra aktiviteter. Daghemmet Ängsbacken finns på bekvämt promenadavstånd endast ca 500 m från tomten och från fastigheten tar man sig lätt, snabbt, och enkelt också till skolor och andra aktiviteter. Det är heller ingen nackdel att det finns många trevliga grannar i närheten så välkommen att bekanta dig med objektet på våra visningstillfällen!

Adress Solvändan 6, 22100, Mariehamn  Hindersböle 

Typ Hus

Våningsyta: 161m²

Tomtareal: 850m²

Pris 135 000 €

Bilagor

  • Planritning

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren