Info

Stort och rymligt boende på Villansvägen i Mariehamn!
Stort, rymligt och kvalitativt boende på attraktiva Villansvägen i Södra Mariehamn. Bostadshuset med generös takhöjd är ett svenskt Anebyhus är uppfört i 1,5 plan 2002 på gjuten platta med brädfodrad ytterfasad och tegeltak.

Entréplan inrymmer hall med separat yta/rum för klädavhängning, stort och öppet vardagsrum med matsaldel och öppen spis, kök, två sovrum varav ett masterbedroom, tvättstuga / grovkök samt badrum med toalett & badkar. Övre plan inrymmer allrum, hela fyra sovrum samt badrum med toalett, dusch & bastu. Bostadshuset har alltså hela 6 st. separata sovrum i varierad storlek, vilket ger även den större familjen gott om utrymme och flexibilitet.

Fristående varmgarage på tomten, uppvärmning genom fjärrvärme och anslutet till kommunalt V/A. Gården med både söderläge och västerläge har en stor och vistelsevänlig altan, anlagd gräsmatta och är även för övrigt färdigställd med uppfart, plattor och asfalt mot gatan i öster. Området är attraktivt med gång -och cykelväg in till centrum och livsmedelsbutik. Småbåtshamn, sjöpromenad samt badstrand på några armlängders avstånd. Endast ett stenkast bort finns busshållplats med goda bussförbindelser till centrum och vidare.
Mejla pontus@lyyski.ax och tomas@lyyski.ax för visningar och övrig information!

Adress Villansvägen 8, 22100, Mariehamn  Ytternäs 

Typ Hus

Våningsyta: 214m²

Tomtareal: 1048m²

Pris 425 000 €

Karta

Planritning

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren