Info

Tornvillan, ett charmigt bostadshus med egen strand, ursprungligen uppförd vid förra sekelskiftet. Huset är uppfört i stock med krypgrund, taket lagt i plåt, fasaden i träpanel. Huset är fint renoverat senast under 2000-talet med bl.a. ny köksinredning, renoverat badrum och renoverad toalett samt genomgående omfattande ytrenoveringar.

Till objektet hör en stor tomt med en areal om 7 500 m2, varav 2 300 m2 är strandområde. Fastigheten ligger mycket vackert till med fin utsikt över Ödkarbyviken. Allmän väg delar tomten sålunda att strandområdet ligger längst mot öster. Skola, dagvård och butik ligger i närområde, ca 9 km till Godby centrum. Vacker trädgård och stora vistelseytor med sittberså och altan.

Bostadshuset har under senaste åren uthyrts för turistiskt ändamål. Det har renoverats och underhållits väl och är mycket trivsamt och rymligt med flertalet sovrum både nere och uppe.
Huset inrymmer, stor hall, kök med matsal, badrum, toalett och bastu, vardagsrum, sovrum samt rymliga förvaringsutrymmen, Övre våningen inrymmer stort allrum vid uppgången, två sovrum varav ett med balkong, allrum/mötesrum i tornet med utgång till stor uteplats.

Adress Kroklundsvägen 138, 22 320, Saltvik  Ödkarby 

Typ Hus

Pris 185 000 €

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren