Info

Fräsch enplansvilla med öppen planlösning mitt i centrala Godby.

Nu kan vi erbjuda ett trevligt boende i ett barnvänligt område mitt i Godby centrum. Här finns närhet till daghem, skola (åk 1-9), matbutiker, idrottscenter med simhall och mycket mer. I anslutning till huset finns flera fina skogsområden och närhet till småbåtshamn. Här bor du centralt men lugnt med en härlig trädgård med många soltimmar.

På Musterivägen 6 möts du av en välkomnande entré på en tomt med en uppvuxen, välvårdad tomt med både buskar, blommor, rödgranit och gräsmatta. Själva huset är byggt 1975 och har sedan dess bara haft en ägare och genomgått omfattande renoveringar. När du stiger in genom entrén och hallen möts du av köket och vardagsrummet i en ljus och öppen planlösning med stora fönster mot både morgon- och kvällssol. Här finns gott om utrymme för alla. Från köket kommer du också ut till terassen som ligger mot väster. En plats att koppla av på under varma sommar- och höstkvällar. I den andra delen av huset hittar du fyra sovrum samt det större bad- och tvättrummet.

I badrummet finns toalett, bastu, dusch och tvättmaskin. Även det rummet har renoverats med ljusa kakel och målat tak. Flertalet av husets innerdörrar byttes ut 2015 samtidigt som tak och väggar målades och tapetserades om, det ger ett ljust och fint intryck genom hela huset.

På tomten finns ett fristående garage med plats för bilen. I garagebyggnaden finns även ett större förråd för förvaring av ved, cyklar etc. Framför garaget finns parkeringsplats för två bilar.

Ett rymligt, öppet och ljust hus med närhet till allt som Godby har att erbjuda.

Adress Musterivägen 6, 22410, Finström  GODBY 

Typ Hus

Tomtareal: 1020m²

Våningsyta: 144m²

Pris 185 000€

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren