Stängd

Info

1970-tals Villa med stor Lönneberga-tomt på Nåtö!
Bostadshus med stor tillhörande ägotomt om 8 000 kvm i attraktivt läge på Nåtö, Lemland. Bostadshuset är uppfört 1975 i ett plan med hel källarvåning, ytan är totalt ca 125 kvm per våning, d v s totalytan är närmare hela 250 kvm. Bostadshuset inrymmer i entréplanet hall med klädavhängning, 3 sovrum varav ett med klädkammare, stort och rymligt vardagsrum, kombinerad matplats & kök med utgång till träaltan, gästtoalett samt badrum med toalett & dusch.

Källarvåningen inrymmer bl.a. gillestuga, tvättstuga, toalett, pannrum samt bastu & tvättrum. Integrerat garage och carport vid infarten, därtill finns ytterligare ett garage som använts såsom verkstad samt ett kallförråd. Bostadshuset har nästintill genomgående ursprungliga ytor, visst underhåll av ytorna har fortlöpande skett bl.a. har badrum och bastu renoverats för ca. 10 år. Uppvärmning genom olja, vattenburet till radiatorer. Fastigheten är ansluten till kommunalt (V/A) och Ålands Elandelslag, fastigheten har också fiberanslutning (återstår slutinstallation).

Nåtö tillhör ett av Ålands mest attraktiva områden och tomten har stora fina vistelseytor, i området finns badstrand på gångavstånd samt också ett otal strövområden nästan alla med närhet till vattnet. Fastigheten har andel i samfällda områden och möjlighet till båtplats för mindre båt.

Adress Lastklubbsvägen 31, 22160, Lemland  Nåtö 

Typ Hus

Våningsyta: 123m²

Tomtareal: 8000m²

Pris 210 000 €

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren