Info

I ett av Lillängens bästa lägen på Penisonatsvägen hittar du detta fantastiska bostadshus, med en arkitektur från Gotländska stenhus. Huset är minst sagt iögonfallande när du passerar förbi. Väl inne i huset möts du av en härlig rymd samt ett enormt ljusinsläpp. Där stilfull interiör kombineras med vitputsade innerväggar. De råa putsade väggarna möter takbjälkar och färgsättningen i huset är som tagen från naturen.

Från hallen kommer du upp mot övre våningen eller mot vardagsrum eller kök som är beläget på första plan. Köket har en takhöjd på 4,7 meter och vackert ljusinsläpp från morgonsolen.

Vardagsrummet är rymligt och har delats in med både tv-hörna och mysdel. Här finns även öppna spisen som är kombinerad öppen spis på uteterassen också. Smart och otroligt stilfullt. Nedre plan inrymmer även ett liten toalett i hallen, grovkök, arbetsrum, badrum med dusch, bastu ( med sjöutsikt ) och separat toalett.

Väl uppe på övre våningen finns ett allrum med utgång till en stor balkong med västerläge, samt fyra sovrum och stort förvaringsutrymme. Även här rymliga rum och ett allrum med samma härliga takhöjd som köket. Två av sovrummen har dörr ut till balkongen mot öster och morgonsolen.

På framsidan vid entrén finns carporten med plats för en bil samt två förråd. Själva tomten är 1203 m2 och breder ut sig från infarten ner mot vattnet. Gräsmatta finns anlagd och planteringar och bärbuskar finns på gården. Runt huset går en stor altan i betong som flyter fint in med stenhuset. Här kan du sitta under tak, elda i spisen och njuta av havsutsikten.

Adress Pensionatsvägen 23, 22100, Mariehamn  Ytternäs 

Typ Hus

Våningsyta: 279m²

Pris 575 000€

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren