Info

En husdröm mitt i den lantliga idyllen. Modernt utförande med öppna sociala ytor och väl tilltagna uteplatser. Genomgående smakfulla materialval samt golvvärme i båda plan. Bostadshuset är ett Kastellihus uppfört i stora element på gjuten platta med tegeltak, av Nora-hus 2017.

Välkomnande huvudentré med mörkt klinkergolv och plats för klädavhängning. I hallen finns även en rymlig garderob/klädkammare. I anslutning till hallen finns grovkök som inrymmer tvättmaskin, torktumlare samt arbetsbänk med underskåp för klädlogistiken. Helkaklat badrum med stilrena material val. Dusch bakom glasvägg samt bastu med inbyggd belysning och bastuspis från Harvia.

Fantastisk sällskapsdel i öppen planlösning med generöst ljusinsläpp och fina vyer över intilliggande åkrar och grönska. Vardagsrum med plats för stor sittgrupper samt TV-möbel invid braskaminen. Naturlig matplats mellan kök och vardagsrum som rymmer den stora familjen. Fullt utrustat Puustelli-kök med vitvaror från Siemens och fina arbetsytor längs bänkskiva i laminat. Köksinteriören går i vitt, likaså den delvis kaklade väggen ovan arbetsbänk.

Bibliotek eller extra sovrum med ingång från vardagsrummet.

Från vardagsrummet når vi ut till den väl tilltagna terrassen i söderläge som borgar för många soltimmar. Inbjudande och möblerbar med flertalet sittgrupper. Jacuzzi finns installerat för ett varmt och skönt bad utomhus. På gården finns även ett charmigt växthus/orangeri för den odlingsintresserade.

Trappa i hall leder oss upp till övre plan som inrymmer allrum, balkong, tre sovrum, WC samt klädkammare/förråd.

Master bedroom om ca. 20 kvm med praktiskt klädkammare. Två sovrum till om ca. 12 kvm med fönster i två väderstreck. Allrum/TV-rum med plats för sittgrupp samt TV-möbel. Från allrummet finns även balkongen som ligger i fritt söderläge. WC med toalett och handfat med tillhörande kommod samt överskåp. Klinkergolv och vita väggar.

Sammanfattningsvis ett hemtrevligt bostadshus med genomgående smakfulla materialval och alla moderna bekvämligheter. Varmt välkomna på visning!

Adress Rännbäcksvägen 45, 22240, Hammarland  Strömma 

Typ Hus

Våningsyta: 188m²

Tomtareal: 3000m²

Pris 297 000 €

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren