Info

Charmigt bostadshus uppfört 1948 i 1½ plan på källarvåning. Det är uppfört i stock med målad träpanel-fasad och plåttak. Murad källare på markliggande betongplatta.

Välkomnande entré med sittbänk och målade/tapetserade väggar ovan bröstpanel. Golvvärme-slinga under golv. Klädförvaring i skåp finns vidare i inre hallen. I anslutning till inre hallen finns ett WC som är färdigställt 2015.

Renoverat kök från 2011 med mycket arbetsyta samt förvaring bakom den röda köksinredningen. Köket är utrustat med keramikhäll, fläkt, ugn, mikrougn, diskmaskin samt kyl & frys. Öppen vägg mot matsalen som bjuder in till trevliga sammankomster. Trevligt vardagsrum med vedspis för extra komfort. Från matsalen finns dörr ut till altanen som sträcker sig runt husknuten. Fin trädgård i lummigt läge med praktiskt inhägnad för hundägaren.

Trappa från inre hall leder upp till övre plan som inrymmer övre hall, balkong, två sovrum samt förvaring i klädkammare samt kattvindar. Båda sovrummen har bra förvaringsmöjligheter i både garderober och klädkammare/kattvindar. Badrummet har kaklade väggar, duschkabin, handfat samt överskåp med spegelglas och inbyggd belysning. Balkong mot framsidan av huset.

Källaren, som pikades ut under 2017, inrymmer tvättstuga, två nyinredda rum teknikrum samt förrådsutrymme. Förberett för badrum och bastu men det är inte färdigställt i dagsläget. De två rummen har nylagt klinkergolv (2017) med golvvärme.

På tomten finns även en äldre ekonomibyggnad som inrymmer garage samt förrådsutrymmen.

Sammanfattningsvis ett charmigt hus med bra läge och en attraktiv trädgård. Varmt välkomna på visning!

Adress Kroklundsvägen 354, 22 320, Saltvik  Ödkarby 

Typ Hus

Våningsyta: 176m²

Tomtareal: 3400m²

Pris 137 000 €

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren