Stängd

Info

Rejält, välbyggt och högklassigt bostadshus med tillhörande varmgarage, carport och förråd i Möckelö Strands. Bostadshuset är uppfört 2015 på gjuten platta och byggt i NoraHus-stil i timmermannamässigt utförande. Genomgående väldisponerade ytor och moderna lösningar, bostadshuset har en totalyta om ca 175 kvm och garaget har en yta om ca 50 kvm.

I bostadshuset disponeras entré, stort vardagsrum & kök med murad spis och en inglasad veranda om 18 kvm med jacuzzi, ett separat allrum som kan användas som extra sovrum, ett större Masterbedroom med tillhörande kontor och separat walk in closet, två något mindre sovrum, grovkök/ tvättstuga med tvättmaskin & torktumlare, gästtoalett samt stort badrum med stor bastu, dusch & toalett. Badrummet har också utgång till terrassen.

I anslutning till entrén finns även ett mindre loft med nedfällbar lofttrappa, ytan som disponeras är inredd och omfattar ca 11 kvm golvyta och kan också vid behov användas såsom extra sovplats eller lekrum. Bostadshuset kan således disponera hela 5 sovrum/ avgränsade sovplatser om det extra allrummet och loftet nyttjas för detta ändamål.

Stor och rejäl terrass med generösa ytor mot i huvudsak söder och väster. Gården är för övrigt anlagd med gräsmatta och tomten har angränsande naturstig ner mot vattnet och till badstranden.

Asfalterad uppfart/ infart. Varmgarage med tillhörande carport och isolerat förråd. Bo fint på en av Möckelö Strands finaste tomter med närhet till badstrand, strövområden, natur, daghem, cykelvägar & övrig service.

Adress Thurevägen 23, 22120, Jomala  Möckelö Strand 

Typ Hus

Våningsyta: 175m²

Pris 385 000€

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren