Info

STRANDFASTIGHETEN BOKULLA med hög klass där allt ligger serverat och klart för dig och din familj!

VÄLKOMNA TILL BOKULLA!
Bokulla, ett fantastiskt ställe där ägaren vårdat och utvecklat stället med varsam hand sedan stället köptes för ca 10 år sedan. Med fina klippor, höjd, fantastisk utsikt och fint placerade byggnader blir nog ingen besviken vid ett besök på denna otroligt fina strandfastighet i västerläge på Vårdö. Ägarna har inte lämnat något åt slumpen för på tomten finns uppfört hela sex byggnader på en färdigt planerad gård inklusive strandområde, förvaringsutrymmen, stigar, gångar och planteringar.

HUVUDBYGGNADEN/BOKULLA
Huvudbyggnaden även klassad såsom bostadshus är ursprungligen uppförd 1937 i 1 1/2 plan högt upp på klippan med rejäl granitgrund och fina stenarbeten. Byggnaden förvärvades 2010 av nuvarande ägare som under 2011-2012 genomfört en tillbyggnad med stort kök och badrum om ca 28 kvm, samt anslutning av Bocknäsvatten och avlopp till nytt eget reningsverk. Byggnaden har samtidigt varsamt renoverats med nya ytskikt och alla fönster är utbytta mot kvalitetsfönster från Kronfönster i samma stil som orginal. I den totala ytan om ca 104 kvm disponeras i entréplan en rejäl entré med förvaring, förstorat och tillbyggt kök i modern stil med bl.a. vedeldad köksspis och anslutande badrum, sovrum med inbyggda garderober samt vardagsrum/sal med fantastisk sjöutsikt mot väster. Övre plan har sovrum med fantastisk sjöutsikt samt en oinredd vindsdel för förvaring. Byggnaden är totalrenoverad med en fin helhet där man bevarat de gedigna äldre delarna och även tagit in moderna inslag.

BASTU/RELAX
2013 färdigställdes en ny bastubyggnad med gästrum/relax och separat toalett. Den vedeldade bastun har fin sjöutsikt liksom från gästrummet. Rejäla terasser runt huset och med utsikt över vattnet för trevli relax. Plintgrunden är klädd med trallvirke och under själva byggnaden finns isolerat pumprum och stora förvaringsytor för t.ex. utemöbler mm. I lägre etage finns stort trädäck med solvärmd utedusch och anslutning till nylagd gräsmatta.

LILLA BOKULLA/GÄSTSTUGA
Enkel gäststuga troligen uppfört under 1980-talet på gjutna plintar i lösvirke. Byggnaden är ca 30 kvm och inrymmer ett stort sovrum och två mindre. Ytskikt är renoverade och i fint skick. Vid byggnaden finns ett praktiskt cykel- och trädgårdsförråd uppfört på plintar med berggrund som golv.

FÖRRÅDSBYGGNAD/STENKÄLLARE
Äldre enkel förrådsbyggnad med stort vedförråd och separat redskapsbod som fått nya väggskivor för upphängning av alla typer av redskap. Stenkällare fint anpassad och med synnerlige välgjorda intillaggande stenarbete.

UTSIKTEN
Under 2013 uppfördes ett nytt uterum samt på andra våningen ett gästrum med egen ingång. Utvändigt ansluter klinkerklädd terass under glastak. Nedre planet inrymmer en stor och öppen umgängesyta med kökspentry. Allt för att umgås med familj och vänner med underbar sjöutsikt. Byggnadens våningsyta är ca 39 kvm.

DUBBELGARAGE
om ca 52 kvm i anslutning till bostadshuset uppfört i lösvirke 2012 på gjuten och isolerad betongplatta. Garaget är isolerat och inrymmer även förrådsdel (målfärgsförråd), kraftström finns anslutet. Vatten finns i slangvinda utomhus.

TOMTEN
Tomten är av kuperad karaktär där bostadshuset och uterum är belägna på ett högre parti med fri utsikt mot vattnet och övriga tomten.
Strandområdet är fint anlagt och välanpassat till naturen. Bouleplan finns anlagd vid stranden. Stora, fina och synnerligen välskötta gräsytor bidrar till att också skapa ett barnvänligt strandområde. Tomten är fint sluttande mot väster och är till stor del bergsbunden där ägarna även gjort ett fint parkområde och sett till att 200 jordgubbsplantor varje år ger dig jordgubbar. På tomten finns även planterade blommor, växter, havtornsbuskar, björkträn och fin tallskog mot norr. Tomten har ett stort antal trevliga utebelysningar som släcks och tänds automatiskt, alla med lågenergilampor.
Fastigheten har anslutet kommunalt vatten, egen avloppslösning med reningsverk.

Boka din visning och kom och upplev stället under en visning med oss. Bo eller hemestra varje dag med hela familjen, släkten och vännerna. Bäddplatser finns för 12 + personer. Priset är ett försäljningspris, d v s den som först är redo att köpa får också köpa.

Adress Bokullavägen 32, 22550, Vårdö  Grundsunda 

Typ Fritidsobjekt, Hus

Pris 450 000 € eller anbud

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren