Info

I lugnt läge vid återvändsgränd, med sjönära läge vid Svibyviken ligger detta trevliga bostadshus. Huset är ursprungligen uppfört år 1958 på plintar i träkonstruktion, ombyggd del år 1986 på gjuten platta i träkonstruktion, med plåttak (bytt även på den äldre delen 1986, självbärande). Ursprungliga delen är uppförd på plintar, med sockel, välventilerad och isolerad. Fasaden är lagd med plåt (1986).
Bostadshuset inrymmer vid huvudingången vindfång, hall och toalett. Vidare inryms kök, vardagsrum med öppen spis, sovrum, kontorsutrymme samt klädkammare. I den ombyggda delen inryms ett allrum, bastu och duschrum samt grovingång med tvätt- och klädvård.
Huset är välhållet. Renoveringar har skett år 1986; ombyggnad jämte byte av plåttak. År 1992; renovering kök (massiva furuluckor Simons kök), träpanel monterades i innertak genomgående, renovering av toalett, parkettgolv i hall, vardagsrum, sovrum, plastmatta i kök. År 2005; tapetsering av sovrum, slipade och lackade golv, renovering bastu, renovering duschrum. Bostadshuset är i behov av renovering.
På tomten finns ett garage med förråd (isolerat) samt ett mindre redskapsskjul i plåt.
Objektet ligger vid ett mycket bra läge vid återvändsgränd. Mycket praktiskt och bekvämt med närhet till bl.a. sjukhus, motionsbanor med cykel- och promenadavstånd till centrum.

Adress Åbrinken 5, 22100, Mariehamn  Apalängen 

Typ Hus

Boyta: 80m²

Våningsyta: 94m²

Pris 132 000

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Niki Lyyski

Niki Lyyski
niki[at]lyyski.ax

Kontakta mäklaren