Info

Gediget Honka stockhus om 195 kvm med tillhörande hörntomt och carport på Lönnhagsvägen i Möckelö, Jomala. Bostadshuset är beläget i slutet av lugn återvändsgata med vacker, stenlagd uppfart och en vistelsevänlig och insynsskyddad trädgård. Tomten är planerad med gräsmatta samt planterade buskar och träd. Stora terrasspartier mot söder och mot väster som borgar för många soltimmar från lunch till sen kväll.

Bostadshuset är uppfört 2003 på gjuten platta i etage med självisolerande lamellstock och tegeltak. Bostadshuset inrymmer entréhall, tre sovrum, ett med utgång till terrassen i väster. Bra förvaringsmöjligheter i alla sovrum i form av garderober. Fullt utrustat kök med bänkskivor i granit samt täljstenspis från Tulikivi med keramisk häll. Stort och öppet vardagsrum med matplats och täljstensspis från Tulikivi. Gästtoalett, grovkök med förråd, samt badrum med toalett, dusch och bastu.
Övre plan inrymmer ett rymligt loft samt ett stort avgränsat sovrum alt. sällskapsrum.

Vardagsrummet har en generös takhöjd vilket tillsammans med de väl tilltagna fönsterpartierna ger en härlig känsla utav rymd. Bostadshuset har genomgående högklassiga materialval samt genomtänkt planlösning.

På tomten i anslutning till huset finns även carport och teknikutrymme med förvaring.

Fastigheten har en total byggrätt om 363 kvm, vilket innebär att det fortfarande finns 168 kvm outnyttjad byggrätt kvar.

Uppvärmning genom bergvärme, fastigheten är ansluten till kommunalt V/A.

Området är eftertraktat och ligger i närheten av Mariehamn med fina anslutningar och cykelväg in till centrum. Nära daghem, mataffär och övrig service.

Välkommen att boka din visning med oss, låt dig inspireras av bilder här på webben.

Adress Lönnhagsvägen 11, 22120, Jomala  Möckelö by 

Typ Hus

Våningsyta: 195m²

Tomtareal: 1451m²

Pris 387 000 €

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren