Stänger 21/08/2020 12:00

Info

Vid återvändsgränd, i lugnt läge ligger denna egnahemsvilla. Huset, arkitektritat, är uppfört i "3-halvplan", från år 1973 och inflyttning år 1975. Uppfört i gjuten betong, mellanbjälklag i betong, i träkonstruktion där fasaden är lagd i mexitegel och delvis träpanel (teak), taket lagt i filt.
Huset har en bostadsyta om ca 120 m2 (våningsyta ca 143 m2) samt källare under halva huset, inrymmer; entréplan med hall samt gästtoalett, kök och mindre sovrum/hobbyrum, stort vardagsrum med utgång till altan.
Övre etaget inrymmer tre sovrum, rymliga förvaringsutrymmen och klädkammare, där två av sovrummen har utgång till balkongen i söder. Här finns även badrum med dusch och toalett (vattenburen golvvärme).
Ytorna är beklädda med tapet och målad vävtapet på väggar, innertaken i träpanel eller skivor, parkettgolv, klinker i hall, klinker och kakel i våtutrymmen, plastmatta i kök, laminat klickgolv i sovrum.
Källarplanet inrymmer service/teknikrum, kontors/datarum, bastu med elspis, tvättrum med duschkabin och plats för tvättmaskin. Vidare finns förvaringsutrymmen och svalskåp samt garage med verkstad/snickarbod
Mycket bra läge, med nära avstånd till skolor och dagis samt köpcenter. Bollplan samt motionsslinga vid grönområde ligger alldeles nära.
Gården är planerad med gräsmatta och häck i söder, äppelträd och bärbuskar, stenbelagd uteplats mot söder. Asfalterad gård vid infart till garaget.

Adress Vallmogränd 3, 22100, Mariehamn  Hindersböle 

Typ Hus

Våningsyta: 143m²

Pris 145 000 €

Karta

Planritning

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren