Info

Modernt, rymligt och attraktivt bostadshus med egen swimmingpool (med ny cirkulationspump), varmgarage och gästrum på Lönnvägen 2 i Möckelö, Jomala.

Bostadshuset är ett Kastellihus från 2005 som därutöver genomgått totalrenovering, förbättring och ytterligare modernisering under 2010-t.
Bostadshuset har en totalyta om ca 175 kvm och inrymmer fin och stilfull entré med klädförvaring och en hall med gästtoalett, stort och rymligt vardagsrum i öppen lösning mot fullt utrustat kök, en grunduppsättning med tre sovrum varav ett masterbedroom med både klädkammare och toalett, tvättstuga (grovkök) inkl. vitvaror och teknikutrymme, förvaring samt badrum med bastu, dusch, badkar och toalett.
I direkt anslutning till bostadshuset finns även en garagebyggnad med varmgarage och tillhörande gästrum med egen toalett, gästrummet har egen luftvärmepump. Från vardagsrummet finns utgång till altanen och gårdsplanen som är anlagd med bland annat gräsmatta och avgränsande häck.
Mot söder och väster finns ett separat och möblerbart uterum med tillhörande trädäck. Det är även i anslutning till detta som en av fastighetens höjdpunkter, d v s den uppvärmda swimmingpoolen finns. Swimmingpoolen är 8 x 4 meter och har även ett låsbart tak och cirkulationspumpen är bytt 2020.
Bostadshuset är genomgående fint och omsorgsfullt renoverat, vattenburen golvvärme från luftvattenvärmepump med komplement av rejäl Tulikivi täljsstensspis i vardagsrummet. Täljstensspisen har också en bakugnsdel. Gården runt huset är välskött med gräsmatta, plattor och häck. Kommunalt V/A.
Hör av dig till oss för visning!

Adress Lönnvägen 2, 22 120, Jomala  Möckelö 

Typ Hus

Våningsyta: 175m²

Pris 359 000€

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren