Info

Rymligt och välplanerat bostadshus med tillhörande varmgarage samt carport på ägotomt om ca 5 600 kvm på Ressumvägen 16 i Lemland. Här bor du i ett lugnt bostadsområde med närhet till vardaglig service i form av matbutik, restaurang, idrottshall, skola samt dagis.

Bostadshuset är ett elementhus från Jukkatalo med en total våningsyta om 207 kvm är ursprungligen uppfört 2005 i 1 1/2 plan i träkonstruktion på gjuten platta, stående träpanelfasad och sadeltak i tegel. Bostadshuset värms upp via bergvärme till vattenburen golvvärme i första våningen och i badrummet på övervåningen samt direktverkande el i matsal och övriga rum på övervåningen.

Entréplan inrymmer en välkomnande entré med plats för klädavhängning , kök med bra arbetsytor samt förvaring i över- och underskåp, öppen planlösning mot vardagsrum med täljstensspis och utgång till terrass i sydväst, ljus och rymlig matsal med fönster i tre väderstreck och utgång till terrass, två sovrum med förvaring i garderober, praktisk klädkammare, gästtoalett, grovkök och bastubadrum med bubbelbadkar.

Övre plan inrymmer allrum med utgång till balkong, toalett med dusch, ett sovrum, bibliotek (som med fördel kan göras om till sovrum om behovet finns), tre kallvindar med gott om förvaringsmöjligheter.

Fristående garage om ca 42 kvm med plats för en bil i isolerat garage samt en bil under carport, förråd och snickarbod. På tomten finns även ett fristående vedförråd, gäststuga och en äldre lada som förr används som sädestork.

Hör av dig till oss för visning på info@lyyski.ax eller ring oss på +358 18 533 000

Adress Ressumvägen 16, 22 610, Lemland  Hellestorp 

Typ Hus

Våningsyta: 207m²

Pris 229 000 €

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren