Stängd

Info

Modernt och stilrent boende beläget på lugn återvändsgata i Möckelö Strand. Bostadshuset är uppfört av NoraHus 2014 i lösvirke på gjuten platta, tegeltak. Fint anlagd tomt med gräsmatta, altan, stenläggningar och asfalterad uppfart till carport med tillhörande förråd. Fastigheten är belägen inom detaljplanerat område.

Bostadshuset om 125 kvm inrymmer entréhall, vardagsrum, kök, tre sovrum, grovkök, badrum med bastu samt gästtoalett.

Välkomnande entré med klinkerlagt golv och förvaring i stor skjutdörrsgarderob. Väl tilltaget vardagsrum med öppen spis samt utgång till terrassen i soldränkt söderläge. Stilrent kök från Puustelli med vit skåpinredning, vita kakel ovan arbetsbänk samt bänkskiva i en mörkare nyans. Köket är utrustat med spishäll, ugn, fläkt, kyl & frys, diskmaskin samt integrerad micro. Vid fönsterpartiet i köket ryms matplats för 6 personer.

Tre sovrum om 12.3 kvm, 11,7 kvm samt 9,9 kvm. Två av sovrummen har fönster mot trädgården i söder vilket ger ett insynsskyddat läge. Ett av sovrummen har förvaring i klädkammare.

Grovkök/tvättstuga med skåpinredning från Puustelli i en grå nyans, klinkergolv. Inrymmer torn med tvättmaskin och torktumlare samt tvättho. I anslutning till tvättstugan finns badrum med tillhörande bastu. Badrummet inrymmer dusch, WC, handfat med tillhörande kommod och överskåp med inbyggd belysning. Vid entréhallen finns ytterligare en gästtoalett.

Sammanfattningsvis ett mycket trevligt och väl omhändertaget bostadshus på kort avstånd från all vardaglig service och Mariehamns centrum.

Varmt välkommen att boka in visning!

Adress Olof Vernervägen 4, 22120, Jomala  Möckelö Strand 

Typ Hus

Våningsyta: 125m²

Pris 305 000€

Bilagor

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Stängd

Kontakta mäklaren