Öppen visning den 24/06/2021 16:30 - 18:00

Info

Strandfastighet med tillhörande bostadshus samt garage i vackert västerläge vid Eckerös havskust. Bostadshuset är uppfört år 2006 på gjuten platta i multilamellstock (204x260), tegeltak. Fastigheten är till största del bergsbunden med vistelsevänlig tomt och släta klippor längs strandlinjen. Från altanen kan du avnjuta fantastiska solnedgångar i en lugn och rofylld miljö.

Bostadshuset om ca 115 kvm våningsyta inrymmer entréhall, kök och vardagsrum i öppen planlösning med anslutande altan i väster, två sovrum samt badrum med bastu. Halva bostadshuset har generös takhöjd upp till nock (ca. 5 meter) medans den andra halvan är inrett med ett loft som man når via trappa från vardagsrummet. Bostadshusets golv är genomgående inrett med ett mörkt klinkergolv.

Köket är stilrent inrett med köksluckor i en nyans utav grått och integrerade vitvaror i rostfritt. Köksö på hjul som erbjuder förvaringsmöjligheter samt utökad arbetsyta i köket. Vardagsrummet har generös takhöjd samt stora fönsterpartier vilket ger en fantastisk utsikt över havet och vidare. Badrummet är helkaklat med dusch bakom välvda dörrar, WC, handfat med gott om förvaring i skåp. Fin bastu med praktiskt fönster för ljusinsläpp och vädring. Bakom skjutdörr finns ett teknikutrymme med bergvärmepump samt möjlighet att installera tvättmaskin. Från badrummet finns även utgång till altan på norra sidan av bostadshuset. Två sovrum med förvaring i skjutdörrsgarderober. Loftet om ca. 22 kvm har även det en fin utsikt mot vattnet tack vare fönsterpartierna högst upp vid nocken. Loftet lämpar sig såsom gästrum, tv-rum, kontor eller studio.

ÖVRIGA BYGGNADER:
Garage uppfört under 2018, träkonstruktion på gjuten platta. Tre fjärrstyrda portar och plats för tre bilar. Luftvärmepump.
Fristående vedeldad bastu närmare vattnet.
Grillusthus med sittbänkar och eldplats. Här kan man sitta och avnjuta havsutsikten på nära håll även då vädret är lite sämre.
Förråd samt vedlider.

Sammanfattningsvis ett charmigt bostadshus med karaktär och havet som närmsta granne. Varmt välkomna att kontakta oss för att boka in din visning.

Adress Nya Valbergsvägen 239, 22270, Eckerö  Storby 

Typ Hus

Våningsyta: 115m²

Tomtareal: 3390m²

Pris 359 000 €

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren