Info

Bostadshus i 1 ½ plan + källare med fristående garage och förråd på 1231 kvm ägotomt. Huset är uppfört 1937 i träkonstruktion med träfasad och sadeltak i falsad plåt.

Entré från husets baksida via farstu med flertalet fönster och klinkergolv. Entréplanet inrymmer vardagsrum med utgång till terrass, kök, badrum, tvättstuga och toalett. Väl tilltaget vardagsrum med härligt ljusinsläpp och utgång till terrassen som sträcker sig runt husknuten. Möblerbart med soffgrupp samt matbord om så önskas.

Kök med bra arbetsytor längs arbetsbänk samt köksö. Goda förvaringsmöjligheter bakom den ljusa köksinredningen. Köket är utrustat med spishäll, ugn, diskmaskin, kyl och frys. Inbyggda spotlights ovan arbetsbänk.

Praktiskt grovkök/tvättstuga med utgång till terrassen. I anslutning till grovköket finns det helkaklat duschrum samt bastu. Helkaklat WC i anslutning till inre hallen.

Övre plan inrymmer fyra sovrum i bra storlek som gör att man med fördel kan möblera med fullstor dubbelsäng samt önskad förvaringsmöbel. Badrum med halvkaklade väggar samt klinkergolv. Inbyggda spotlights i tak. Utrustat med handfat, jacuzzi samt duschkabin. Från övre plan når man även balkong i västerläge.

Sammanfattningsvis ett bostadshus i renoveringsbehov men med närhet till Maxinge, sportfält och all vardaglig service. Upplyst gång- och cykelbana in till Mariehamns centrum

Adress Godbyvägen 12, 22100, Mariehamn  Strandnäs 

Typ Hus

Våningsyta: 176m²

Tomtareal: 1231m²

Pris 175 000 €

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren