Info

Låt oss presentera ett exklusivt bostadshus från Fiskarhedenvillan i New England stil med högt och fritt läge samt milsvid vy över havet. Bostadshuset är uppfört 2013 på gjuten platta, lösvirke och tak med betongplattor. I anslutning till huset finns en väl tilltagen terrass om ca 276 kvm med fri havsutsikt. Nedanför terrassen finns en fint anlagd trädgård med flertalet växter och träd. På fastigheten finns även ett stort garage med två fjärrstyrda portar och förrådsdel. Tillhörande båtplats nere vid småbåtshamnen.

Välkommen in..

Välkomnande entré med trall och massiva dörrar. När man sitger in i hallen möts man utav ett härligt ljusflöde från fönsterpartier i vardagsrum. Hallen har ett blankpolerat stengolv som möter den annars genomgående ek-parketten. I anslutning till hallen finns en groventré som inrymmer tvättmaskin, torkskåp, diskho, vinkyl som inrymmer ca. 220 flaskor, bergvärmepump samt övrig teknik. Groventrén har mörkt klinker samt ljusa väggar.

Sällskapsdel med ett fantastiskt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Lättmöblerad yta som inrymmer sittgrupp, TV-möbel och matbord. Väggarna går i en rofylld nyans av grått och i taket finns inbyggda spotlights. Täljstenskamin från Contura för extra komfort.

Kök från Ballingslöv med exklusiva materialval i form utav Italiensk stenskiva (Castello), maskinell utrustning från Miele (Fire&Ice-serien) som inkluderar kyl och frys, diskmaskin, kaffemaskin, ugn/micro, vinkyl med två zoner, köksfläkt. I köksön finns en större ugn, induktionshäll, diskho med kolsyrat vatten i kranen samt ett extra kylskåp. Köket erbjuder fantastiska arbetsytor med inbyggd belysning och kaklad vägg ovan arbetsbänk. Golvet i köket är av samma sten som finns i hallen men med en mattare finish.

Charmiga glasdörrar leder ut till terrassen om hela 276 kvm med fri vy över havet och vidare. Terrassen bjuder in till trevliga tillställningar med utrymme för stora bjudningar under sommarhalvåret. Om inte terrassen var nog så finns det en vackert anlagd trädgård nedanför med tusentals planterade växter/blommor i slänten samt planterade träd. Varför inte njuta av en kopp kaffe vid den stenlagda uteplatsen med havsutsikt och omkringliggande grönska.

Entréplanet inrymmer även ett sovrum med fönster i två väderstreck samt garderobsvägg bakom skjutdörrar i glas.

Helkaklat badrum med inredning från Philippe Starck samt Svedbergs. Stora rektangulära kakel i vitt pryder väggen och klinkergolv i en mörkare nyans. Vattenfallsdusch bakom välvda glasdörrar, handfat med tillhörande kommod, handdukstork, överskåp med spegelglas och belysning.

Den specialbyggda trappan i ask leder oss till övre plan som inrymmer övre hall, tre sovrum samt badrum.

De tre sovrummen är nästan identiska med väggar i en rofylld nyans av grått samt parkettgolv i ek. Alla sovrummen har fönster i två väderstreck och rymmer fullstor dubbelsäng samt annan önskad möblering. Två av sovrummen har garderobsväggar bakom skjutdörrar i glas för allt i klädväg.

Påkostat badrum i tidlös design med, vattenfallsdusch, handfat med tillhörande kommod, stor spegel, rymligt badkar från Philippe Starck med inbyggd belysning under stenar i opolerad marmor. Kaklade väggar i vitt och grått tillsammans med klinkergolv i en mörk nyans.

Stort garage med två fjärrstyrda portar från Hörman. Garaget inrymmer även ett rymligt förråd.

Sammanfattningsvis ett exklusivt bostadshus vid havet för den som söker det där "lilla extra".

Adress Östersandsvägen 19, 22550, Vårdö  Mickelsö 

Typ Hus

Våningsyta: 250m²

Tomtareal: 3015m²

Pris 575 000 €

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren