Info

Exklusivt och stort parhus (nyproduktion) med fina detaljer och otrolig utsikt på Falkvägen 3, Fågelberget, Jomala. Endast bostad A kvar!

Parhuset är uppfört 2021 som ett sluttningshus och består av två motsvarande suterrängvåningar om vardera ca 191 kvm i ett modernt bostadsbolag (Bab) där den södra (B) bostaden beräknas vara färdigställd i december 2021 och den norra (A) i februari 2022.

Huset är uppfört med en nedre våning i betong och övre plan i lösvirke med brädfodrad ytterfasad och tegeltak. Suterrängvåningen mot öster har rappad fasad. Bostäderna är spegelvända men för övrigt lika och inrymmer i entréplan från gatan stort och öppet kök i modern lösning med bänkskiva i sten, stort vardagsrum med ofattbar utsikt mot sydost, sovrum samt lyxigt badrum med stora väggkakel och klinkergolv inrett med badkar, dusch, toalett och handfat. Från vardagsrummet finns utgång till stor balkong med glasräcke (terrass) med fantastiskt utsikt mot öster. Suterrängvåningen inrymmer allrum, tre sovrum varav ett större Masterbedroom med walk in closet, badrum med bastu, dusch och toalett samt kombinerad tvättstuga och teknikrum.

Bostäderna har vattenburen golvvärme från egen luft-vatten värmepump, därtill finns mekanisk till-och frånluft i varje rum.

Från nedre plan nås gården med egen takbeklädd uteplats. Tomten är belägen i fantastiskt fint och högt läge med närhet till köpcentrum, butiker, strövområden och natur. Fastigheten är ansluten till kommunalt V/A samt till fiber.

Vardera bostad har egen aktieserie och kan således även köpas av personer utan åländsk hembygdsrätt. Försäljningspriserna är fasta och säljs enligt principen först-.till kvarn, d v s den som först kan fatta ett köpbeslut får köpa bostaden. Ingen budgivning.

Bilder från bostad B.

Adress Falkvägen 3, 22150, Jomala  Fågelberget 

Typ Lägenheter, Nyproduktion, Radhus/Parhus

Våningsyta: 191m²

Pris 425 000 €

Bilagor

  • Planritning

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren