Stänger 6/8 kl.15.00

Info

Välkommen till Inre fjärdskär!
På bara fem minuters båtavstånd från Kallsö, Föglö, ligger denna fantastiska strandfastighet om ca 1,06 hektar privat holme. Öns nordvästliga del utgörs av en stor, skyddad vik, som bäddas in av naturliga badklippor. Holmens terräng är till stor del bergsbunden och varieras av relativt glest bevuxna träd (gran, tall och al) och kala bergsklackar, vilket gör att man har utsikt i alla väderstreck. Omgivande vatten är djupt, vilket gör det möjligt att lägga till med såväl mindre motorbåt som segelbåt. Helheten består av ett mycket lugnt, privat och orört område som utlovar en mycket exklusiv plats att spendera kvalitativ fritid på.

På öns västliga udde finns en trevlig timmerstuga om ca. 42 kvadratmeter från Honka uppförd år 2002 i lamellstock. Stugan inrymmer hall med klädupphängning och ger ingång mot kök och allrum i öppen planlösning. Köksdelen har måttbeställd inredning med förvaring i form av över- och underskåp. Kylskåp, spis och ugn är gasdrivna. Det intilliggande allrummet inrymmer både matplats och soffgrupp eller bäddsoffa för övernattande gäster. I hörnet mot köket står en braskamin från Jøtul som värmer upp huset och borgar för mysiga timmar inne i stugan efter det att mörkret sänkt sig utomhus. De två sovrummen har bägge garderobsförvaring och är möblerade med våningssängar. Från de två altanerna i norr- och söderläge har man oslagbar utsikt över omringande hav och natur.

Intill den väl tilltagna bryggan finns sjöbod med lider om ca. 15 kvm. Till fastigheten hör andelar i samfälligt jord- och vattenområde på Kallsö.

Sammanfattningsvis är detta ett mycket attraktivt objekt för den som värderar en avskild och naturskön tillflyktsplats. Välkommen att lära känna detta skärgårdsparadis tillsammans med oss!

Adress Holmen Inre Fjärdskär, 22710, Föglö  Kallsö 

Typ Fritidsobjekt, Tomter

Tomtareal: 10600m²

Våningsyta: 42m²

Pris 120 000 €

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Stänger 6/8 kl.15.00

Kontakta mäklaren